Petra Kerčmar se je preizkusila v drugačni vlogi, kot smo je vajeni - in odlično ji je šlo od rok!

Petra Kerčmar se je preizkusila v drugačni vlogi, kot smo je vajeni - in odlično ji je šlo od rok! (foto: Urša Premik) Urša Premik
22. 6. 2022

Vajeni smo je v vlogi televizijske voditeljice informativne oddaje, a zdaj se je lotila nečesa povsem novega za njo, za kar je treba imeti pogum. In Petra ga vsekakor ima!

Priljubljena voditeljica Petra Kerčmar je namreč posodila glas enemu od likov v Disneyjevi animaciji Kozmoblisk, v novi samostojni zgodbi studiev Disney in Pixar. Šlo je za njeno prvo sinhronizacijsko nalogo, ki jo je opravila odlično!

Prvi vikend predvajanja se je na vesoljski pustolovščini na družinskem dnevu v novem kinu v Supernovi Ljubljana čisto pravemu Kozmoblisku pridružilo nekaj znanih obrazov, med drugim so si med prvimi nov animiran film Kozmoblisk ogledali David Urankar s sinovoma, Ana Žontar z družino, Uroš Bitenc, ki je dogodek tudi povezoval, Teja Jugovic in Kaja Kočevar, velika navdušenka nad Pixarjevimi animacijami. Pridružili so se tudi trije člani sinhronizacijske ekipe in sicer Alex Volasko, Klara Šmuc in pa tudi Petra Kerčmar.

V novem animiranem filmu Kozmoblisk, se ne vračamo v preteklost, ampak se skupaj z nadebudnim vesoljskim pilotom podamo na neverjetno popotovanje ne samo v vesolje, ampak tudi v prihodnost. Kot pravi Kozmoblisk sam: "Do neskončnosti ... in naprej!"

V kinu na velikih platnih vas tako čaka nepozabna vožnja. Film Kozmoblisk prinaša srčno zgodbo o nikoli zmotljivem vesoljskem pilotu, ki je tokrat odgovoren za to, da njegova celotna ekipa ostane ujeta v času in prostoru. Tako dobimo filmskega junaka, ki stremi k popolnosti ter misli, da je nezmotljiv in se mora soočati s svojo napačno odločitvijo.