Petra Kerčmar se je spomnila na svojega sovoditelja Matjaža Tanka: "Bil je VELIK človek ..."

Petra Kerčmar se je spomnila na svojega sovoditelja Matjaža Tanka: "Bil je VELIK človek ..." (foto: Mankica Kranjec) Mankica Kranjec
4. 12. 2020

Priljubljeni televizijski voditelj se je poslovil pred slabimi osmimi leti, a spomin nanj je še kako živ.

Za vedno se je zapisal v srce svoje sovoditeljice in kolegice Petre Kerčmar, ki pravi, da ga skorajda ni delovnega dne, da se ne bi spomnila nanj.

"Bil je VELIK človek, veliko SRCE in kot eden najboljših in najbolj prezentnih voditeljev vseh časov pri nas mi je dal veliko, me veliko naučil in to me bo spremljalo vse življenje. Pa veste, kako se je začelo? Tomaž Perovič me je poklical in rekel: Petra, odslej bosta z Matjažem vodila oddajo. Nisem vedela, kaj naj pričakujem, nisem ga toliko poznala, tako da na eni strani velika pričakovanja in na drugi malce strahu in spoštovanja. A me je takoj navdušil."

Vir: Žurnal24

Dodala je, da je Matjaž na prvi sestanek prišel z rožo za njo, kar jo je povsem prevzelo. Prav tako je bil pravi gospod, saj ji je pogosto primaknil stol, vsak dan pa se je od njega tudi učila. Nič čudnega, da pogreša takega sodelavca, tako kot ga pogrešajo zvesti gledalci.