Petra Kerčmar se tega zelo dobro zaveda, a drugače ne more ravnati: Razkrila je, kaj se ji zdi v odnosu res pomembno

Petra Kerčmar se tega zelo dobro zaveda, a drugače ne more ravnati: Razkrila je, kaj se ji zdi v odnosu res pomembno (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
5. 12. 2022

Priljubljena POP TV-jeva voditeljica in novinarka slovi po svoji odločnosti.

Petra Kerčmar je zagotovo med tistimi damami, po kateri se številni zgledujejo. Pred kratkim je v pogovoru za revijo Lady med drugim razkrila, kakšni odnosi se ji zdijo izjemno pomembni in tudi, zakaj je tako.

"Čisti odnosi so mi zelo pomembni, samo tako lahko namreč v novinarstvu deluješ naprej, kot je treba. Včasih sem zelo neposredna, mogoče bo kdo rekel celo nesramna, a tako je.

Pričakujem pa tudi od drugih, da mi povedo v obraz, kar je treba. To se mi zdi mnogo boljše, kot da me ogovarjajo za mojim hrbtom. Včasih kakšna kritika boli, a se z njo spoprimem in skušam biti na podlagi nje še boljša."

vir: revija Lady

Ko gre za razčiščevanje zadev v zasebnem življenju, pa je Petra bolj previdna, a tudi na tem področju hoče prej ali slej vse urediti. Doslej se ji še ni zgodilo, da bi s kom prekinila stike, a nekateri ljudje so se umaknili iz njenega življenja - po naravni selekciji.

Preberite še: Razočarana Lili Žagar ima tega dovolj, zdaj se je odločila, da tako ne gre več