Petra Kerčmar tega o sinu dolgo časa ni povedala, zdaj pa se je končno povsem odprla

14. 3. 2023
Deli
Petra Kerčmar tega o sinu dolgo časa ni povedala, zdaj pa se je končno povsem odprla (foto: Urša Premik)
Urša Premik

Voditeljica Petra Kerčmar ne skriva, da svojega sina obožuje in da komaj čaka, da lahko prosti čas preživita skupaj.

Petra Kerčmar, voditeljica oddaje 24ur, ne skriva, da svojega sina Aljaža obožuje in da se z njim tudi odlično razume.

Petra ima Aljaža iz razmerja z voditeljem Urošem Slakom, nekdanji par pa se tudi danes dobro razume in odlično usklajujeta starševske obveznosti.

Nedavno pa se je Petra s sinom pojavila na enem od javnih dogodkov in mnoge nekoliko presenetila, saj ji to ni ravno v navadi. "Aljažem sva se prav veselila, da greva spet na odmevnejši dogodek. Da malce spremeniva vsakdanjo rutino. In ni mi žal. Se mi zdi, da nima težav z nastopi pred fotografskim objektivom," je Petra povedala  za revijo Lady po tistem, ko sta se skupaj udeležila prireditve Slovenka leta 2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljaz Slak (@aljazslak)

O svojem sinu ne govori velikokat, tokrat pa je s svojo izjavo mnoge presenetila. "Umirjen je, luciden, razmišljujoč fant, ki natančno ve, kaj hoče. Njegova prihodnost me prav nič ne skrbi," je še povedala.

Vsekakor je bilo to mnogim zanimivo, saj so otroci naših znanih Slovenk in Slovencev vedno pod drobnogledom in je zanimanje za njih vedno zares veliko.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem