Petra Kerčmar v tej beli prosojni čipki obračala vse glave, mnogi so gledali predvsem v eno stvar, ki je bila zeloo očitna

27. 5. 2023
Deli
2 / 2
Ana Gregorič

Bela prosojna čipka je bila na Petri Kerčmar videti noro seksi, saj se je mnogim zdelo, da so videli preveč, domišljija pa jim je začela delati povsem po svoje. Seveda pa so opazili tudi to, kakšen modrček je nosila naša slavna voditeljica in vsekakor je to modno kombinacijo še dodatno začinilo. Vsekakor je bilo videti, da ji takšen modni stil zares dobro pristaja in da ga zna tudi odlično nositi. Se tudi vam zdi, da bi jo morali v takšni podobi videti še večkrat? Mi ne bomo imeli čisto nič proti.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord