Petra Kerčmar dolgo molčala, zdaj pa povedala svojo resnico, zakaj se je tako smejala v oddaji 24ur v živo

16. 12. 2020
Deli
Petra Kerčmar dolgo molčala, zdaj pa povedala svojo resnico, zakaj se je tako smejala v oddaji 24ur v živo (foto: Mankica Kranjec)
Mankica Kranjec

Verjetno se še vsi spomnite tistega huronskega smeha voditeljice Petre Kerčmar in Edija Pucerja, zdaj pa je na dan prišlo tudi to, zakaj sta se tako zelo smejala.

Že kar nekaj let je minilo od tistega posrečenega smeha, ki sta si ga v oddaji 24ur v živo privoščila voditelja Edi Pucer in Petra Kerčmar. Zgodilo se je med vklopom Vladimirja Voduška, Petra in Edi pa se enostavno nista uspela nehati smejati.

Nedavno je Petra gostovala v jutranjem šovu pri Denisu Avdiću in po dolgih letih pojasnila, zakaj sta se z Edijem tako zelo smejala. Ko ji je Denis v eter spustil posnetek z omenjenim smehom je malo jecljala in zardevala in si ponavljala "sramota, sramota", nato pa v smehu povedala, čemu se je to zgodilo.

"A želiš vedeti, zakaj sva se tako zelo smejala," ga je sprva vprašala. "Smejala sva se, ker je bil pred tem Vodušek na vklopu in je citiral iz Mladine vse, do vejice, do pike, do klicaja. In en se je začel smejat, drugi mu je sledil, potem je šlo pa samo še navzdol," je zgovorno pojasnila Petra. No, smeha jima prav nihče ni zameril in mnogi posnetek še danes radi pogledajo.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord