Petra Kerčmar zdaj odkrito o odvečnih kilogramih pred kamero, takšni komentarji pridejo

Petra Kerčmar zdaj odkrito o odvečnih kilogramih pred kamero, takšni komentarji pridejo (foto: Mankica Kranjec) Mankica Kranjec
11. 1. 2022

Voditeljica Petra Kerčmar je pred kamerami doživela že vse oblike in prav v vseh je videti odlično.

Vseeno je pri ženskah nujna tudi primerna forma, pričakuje se več, nasprotno je pri moških dovolj vsebina. 

Drži. Moški je lahko bolj okrogel ali ima plešo, pri ženski je vse drugače. Sama sem poskusila vse, od kratkih do dolgih las, določena obdobja sem bila suha, nato sem se zredila in tako naprej.

Ko se zrediš, te imajo takoj na piki. Seveda, ker si tako razstavljena, ampak to moraš kot voditelj pričakovati ter paziti na te stvari. Aha, alarm, opazili so, treba je nekaj ukreniti. Vsekakor je več pritiska, vsaj zase lahko rečem, da sem vsebinsko zelo suverena, bolj negotova sem glede videza. Hitreje verjamem drugemu mnenju.

Sem pa zelo pedantna, hitro me zmoti ličenje ali frizura, če mi ni všeč! Resda so to malenkosti, a nekje v globini podzavesti povzročijo nejevoljo in razočaranje.

Na to med oddajo hitro pozabim, a vsaj na začetku je včasih prisotno. In nasprotno, če se v stajlingu počutim dobro, sem tako suverena, da me za voditeljskim pultom nič ne ustavi. Če mi je srajca preozka, me ne bo nihče poslušal!

To me vrže iz tira, da se gledalci ukvarjajo s čim tako nepomembnim namesto z vsebino, ki sem jo pripravljala ves dan. Takšna je televizija, vizualni vidik je izjemno pomemben. A meni je vsebina bolj! 

Vir: Onaplus