Petra Majdič: Dojenček pride januarja

19. 10. 2016 | Vir: Lady
Deli
Petra Majdič: Dojenček pride januarja (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Za slovensko nataliteto bo dobro poskrbela tudi naša nekdaj vrhunska športnica Petra Majdič, ki je spet v veselem pričakovanju. Njena leto in pol stara hčerkica Ana bo tako že kmalu dobila bratca ali sestrico, Petra pa kljub že dobro vidnemu nosečniškemu trebuščku še veliko dela in skrbi tudi za športno kondicijo drugih.

Naša najboljša smučarska tekačica je kljub končani aktivni karieri še vedno v stiku s tem športom. Kot uradna zastopnica podjetja, ki proizvaja vrhunsko opremo za tek na smučeh, je aktivna tako v poslovnem svetu kot tudi na terenu. Petra tako kljub že lepo zaobljenemu nosečniškemu trebuščku vodi vodene vadbe na terenu. V njeni rodni občini Dol pri Ljubljani so tako občani navdušeni, da lahko pod njenim mentorstvom aktivno skrbijo za svoje dobro počutje, kondicijo in zdravje v urah nordijske hoje v čudoviti naravi v okolici Dola pri Ljubljani. Petra s svojo ekipo tako skrbi za kondicijo tudi drugih ljudi, hkrati pa se rekreira tudi sama in ostaja fit tudi kot nosečnica.

Svojega drugorojenca Petra pričakuje v januarju, ni pa še znano, ali bo leto in pol stara punčka Ana dobila bratca ali sestrico. Petra prav tako ne izpostavlja svojega partnerja in nekdanjega trenerja Ivana Hudača, čeprav velja za zelo navezano na svoje bližnje. Družinsko gnezdo si je tako že pred leti, ko je bila še aktivna tekačica, ustvarila v idilični vasici Godič pri Kamniku ob vznožju kamniških planin, od koder izvira tudi Petrina mama. Kljub idilični hišici je slišati, da Petra išče nov dom, ki bi bil morda tudi bližje njeni družini v Brinju v Dolu pri Ljubljani. Tako si je ogledala že kar nekaj lokacij na tem območju, a nobena je ni tako prepričala, da bi se odločila za nakup. Petra si kot velika ljubiteljica narave in športnih aktivnosti želi ostati v stiku z njo, biti v bližini narave in ne živeti v preveč strnjenem naselju. Tako naj bi našla celo idilično parcelo v neokrnjeni naravi in tudi precej veliko v Kandršah, kraju, ki je poznan tudi po manjšem smučišču. To le še dokazuje, kako aktivna in ambiciozna ostaja naša odlična športnica, ki se ob podjetništvu, športnih aktivnostih in mladi družini loteva še novih podvigov.

Tekst: M. A.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk