Petra Majdič: Jokala je vsa družina

Vir: Story
26. 2. 2010

Neverjeten podvig, ki je na letošnjih zimskih olimpijskih igrah uspel naši najboljši športnici Petri Majdič, je spravil v jok ne le njeno družino, ampak polovico Slovenije, ki je spremljala tekmo.

Obiskali smo Petrina starša Petra in Vero Majdič, ki sta še vedno polna vtisov, sreče in hkrati skrbi, na njihovem domu v Brinju v Dolu pri Ljubljani. Zaupala sta nam, kako sta doživljala sam potek dogodkov:

»Tekmo sva gledala doma, v dnevni sobi in sama. Prižgala sva si televizijo in že takoj na začetku videla padec. Prepričana sva bila, da je tekme konec, nisva si predstavljala, da bo sploh še možno iti naprej. Zato sva bila oba bolj žalostna in razočarana, obenem pa v šoku. Sploh ne veš, za kaj gre. Nič ne moreš pomagati in ne moreš dobiti nobene informacije. To je res šok. Tudi po tem, ko je zmagala, no, ko je bila kolajna, za naju je bila to zmaga, sva imela nasprotujoče si občutke. Veselje in žalost, kaj bo z njo. Če bi šlo vse po načrtih, kot si je zamislila in kot so načrtovali, bi šlo za drugačno veselje in večjo evforijo. Tako pa sva kar obsedela. Za Petro je bila to dobesedno pot od pekla do raja. Ko enkrat vidiš svojega otroka, kako se poškoduje in teče v bolečinah, se ne moreš tako veseliti, kot bi se v normalnih razmerah.«

Nova Story že v prodaji

Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri