Petra Plevnik včeraj odšla iz šova The Biggest Loser Slovenija, poglejte kaj dela danes

Petra Plevnik včeraj odšla iz šova The Biggest Loser Slovenija, poglejte kaj dela danes (foto: Planet Tv) Planet Tv
23. 3. 2018

Petra Plevnik si verjetno ni mislila, da bo tako zelo hitro zapustila šov The Biggest Loser Slovenija. Tudi po odhodu iz šova pa se ne predaja, Petra že od ranega jutra nabira kilometre in vztrajno koraka proti zastavljenemu cilju.

Petra Plevnik in Gregor Škoflek sta se morala kot prva dva tekmovalca posloviti iz šova The Biggest Loser Slovenija. A še naprej pridno vztrajata na svoji novi poti in nadaljujeta s treningi.

Petra je tako samo dan po odhodu iz šova jutro preživela "delovno", v telovadnici, kjer je nabirala kilometre na tekaču. V šov je prišla, ker si je želala, da bi lahko z družino bolj aktivno preživljala prosti čas. Nekoč je rada zahajala v gore in bila izjemno aktivna, nato se je vse ustavilo, saj so se začeli nabirati številni odvečni kilogrami. Zdaj je odločena, da je tega dovolj in da je čas, da v življenju sebe postavi na prvo mesto in uresniči svoj cilj, cilj da bi bila končno spet vitka in gibčna.

Tudi po odhodu iz šova The Biggest Loser Slovenija se ne predaja in pridno telovadi. Do cilja jo čaka še nekaj ovir, a prepričani smo, da jih bo s trdno voljo in visoko motivacijo uspešno premagala.