Petra Slapar: Dopolnila 30 let!

Vir: Lea
27. 4. 2011

Pevka Petra Slapar je pred kratkim skočila v trideseta leta. Čeprav je v svojem življenju že marsikaj izkusila, se prihajajočega obdobja še kako veseli.

“Osmega aprila sem dopolnila 30 let in počutim se enako kot pred tem. Res! Zanimiva mi je reakcija nekaterih ljudi, ko zaslišijo 30 let, saj so zelo zgroženi, kot da je to zdaj konec življenja. Je pač posledica aktualne potrošniške družbe, kjer rana mladost pomeni vse,” doda Petra. “Mogoče se bo to slišalo klišejsko, ampak resnično ne bi bila niti dan mlajša. Izkušenj, ki sem jih predvsem v zadnjih letih pridobila, ne bi zamenjala za nič.”

Z možem pripravila žurko

Kljub vsemu pa ima Petra pri svojih letih že majhne pomisleke. “Edino, kar me tu in tam skrbi, je moje zdravje. Sem tiste vrste človek, ki skoraj nikoli ne zboli, moje telo ima naravno kondicijo in moč. In mogoče me je ravno zato malo strah, da nečesa ne bi mogla fizično narediti. Vem, da je ta strah neutemeljen, zato ga tudi poskušam odpraviti.” (smeh) Seveda bo Petra za okroglo obletnico pripravila tudi veliko praznovanje. “Z možem Robijem, ki ima prav tako rojstni dan aprila, bova naredila piknik za bližje prijatelje, kar bo odlična priložnost za to, da se spet malo vidimo, ker smo prav vsi čez leto polno zaposleni.”