Petra Slapar: Križarjenje po Sredozemlju

“Želeli smo dopust preživeti drugače kot sicer, o tej možnosti pa smo že nekaj časa razmišljali.” (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
26. 4. 2016

Glasbenica Petra Slapar se je nedavno s svojo družino odpravila na prvo križarjenje. Njen mož Robert in hčerka Arlena sta nadvse uživala, ko so skupaj odkrivali čudovita mesta v Franciji, Španiji in Italiji. Pot jih je namreč odnesla na križarjenje po zahodnem Sredozemlju.

Petra, Robert in Arelena so se na pot podali z veliko križarko.
Petra se je z družino odločila za križarjenje po zahodnem Sredozemlju.
Na seznamu ogledov so bila mesta: Marseilles, Barcelona, Palma de Mallorca in Rim.
Ob različnih postankih si je družinica ogledala različne znamenitosti, tudi cerkve.
Na ladji so potekale številne animacije tudi za otroke. Arelena je uživala vsak dan.

"Prvotno so bile destinacije tisto, zaradi katerih smo se odločili za tovrstni dopust, saj je to najhitrejši način, kako videti vsa večja mesta, kot so Marseilles v Franciji, pa Barcelona in Palma de Mallorca v Španiji ter Rim v Italiji, ki si ga je ogledal le Robert, ker je Arelena tisti dan zbolela in sva tako ostali na ladji."

Prigoda s potovanja

  • "Pluli smo z najnovejšo ladjo Coste – Costa Diadema, ki je res veličastna. Prvič sem bila blizu tako ogromne ladje in te res prevzame, prav tako tudi njena notranjost in pestra ponudba, predvsem kulinarična, kjer si vsak dan lahko izbiral med resnično vrhunskimi meniji."
Značke: Petra Slapar