Petra Slapar na novi življenjski poti

Vir: Govori.se
8. 7. 2009

Pevka Petra Slapar se je z možem, šamanom Robertom Lavtarjem, pred kratkim preselila v Prekmurje.

"Neverjetno je, kako lahko kraj, kjer živiš, vpliva na človeka. Prekmurje je energetsko izredno čisto in nežno okolje, ki mi daje veliko dobre energije, ki jo lahko porabim za ustvarjanje glasbe. Odkar sem tukaj, sem napisala že dve skladbi, tako da je očitno, da sva se z Robertom odločila za pravilen korak," nam je enega izmed razlogov za selitev predstavila Petra.

Robert in Petra sta že prej večkrat zašla v Prekmurje, kjer je imel Robert različne delavnice za ljudi, ki so želeli spoznati moč in značilnost energij. "Vsakič, ko sva prišla iz Prekmurja, sva se pogovarjala o tem, da je bilo lepo in sproščujoče in da sva oba zelo umirjena, čeprav sva imela veliko dela," nam svojo selitev še dodatno utemelji Petra, Robert pa doda, da je energijska čistost Prekmurja skoraj nekaj neverjetnega, saj je v Sloveniji zelo malo tako do človeka prijaznih energij na enem kupu.

"Obožujem ljudi, večere in mir, ki je tukaj. Zdaj imam občutek, da ko se peljeva v Ljubljano, greva tja le na izlet, ko se vrneva domov, pa vidim, da je tukaj mogoče tisto, o čemer sem velikokrat sanjala - da bi se lahko skoraj zlila v eno z naravo in uživala v večerih pod zvezdami, kar v velikem mestu nikoli ni mogoče," je bila še nekoliko romantična Petra.