Petra Slapar: Pela je v Las Vegasu!

Vir: Story
16. 10. 2009

Petra Slapar je na pol zasebnem in na pol poslovnem obisku v mestu greha izkoristila priložnost in stopila na oder luksuznega letovišča JW Mariott v Las Vegasu.

Pevka je Las Vegas obiskala skupaj z možem Robertom, s katerim drugače aktivno sodelujeta pri globalnih spremembah, ki zadevajo sedanji ekonomski sistem.

“Ena izmed alternativ sedanjega izkoriščevalskega kapitalističnega reda je BHIP Global, podjetje, ki postavlja nove standarde gospodarstva prihodnosti, kjer se dobiček v popolnem sorazmerju razdeli med vse zaposlene. Konvencija tega globalnega pionirskega podjetja je bila v Las Vegasu, v idiličnem hotelu JW Marriot.

Prišli so ljudje z vsega sveta: iz Evrope, Kitajske, Avstralije, Japonske, Mehike, Tajvana, Samoe,” je namen potovanja razkrila Petra, ki so jo vsi prisotni na tej konferenci naravnost očarali.

“Ti ljudje so bili tako pozitivni, odprti in srčni, sam dogodek me je popolnoma prevzel. Na odru sem maksimalno uživala, kasneje so se mi pridružili še gostje, med njimi največ Japoncev in Kitajcev. Zadnji večer smo imeli tudi gala večerjo, kjer so me prosili, če bi zapela še nekaj nežnejših melodij, in bilo je res prekrasno,” se Petra spominja srečanja, ki je trajalo tri dni.

Nova Story že v prodaji

Story