Pevec Luka Basi osvaja Hrvatice

Pevec Luka Basi osvaja Hrvatice (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
4. 1. 2017

Novo glasbeno ime na Hrvaškem, Luka Basi, ki smo ga v pretekli številki razkrili, da je pravzaprav Slovenec, tekmovalec iz šova Slovenija ima talent, Matej Prikeržnik iz Koroške, presega vsa pričakovanja.

Duet z Joletom Nisam ja od jučer je v slabem tednu dni postal pravi hit na YouTubu, zagrabile pa so ga tudi radijske postaje na Hrvaškem. Tokrat pa smo pobrskali še nekoliko globlje in bili prijetno presenečeni, ko smo odprli Lukov Instagram. Le dan zatem, ko smo ga poklicali, pa so njegove vroče fotke izginile.

Postavni pevec je na svojem Instagramu izredno aktiven, dobiva številne všečke in navdušene odzive na izvedbo pesmi, ki jih pridno objavlja. Mi pa smo se še nekoliko bolj navdušili nad njegovimi starejšimi fotkami, ki smo jih z velikim navdušenjem opazili in jih delimo tudi z vami. Poletne fotografije s plaže razkrivajo, da je Luka zelo postaven, uvrstili bi ga lahko v sam vrh slovenskih glasbenikov, verjamemo pa, da mu bodo tudi hrvaški zvezdniki težko kos. Če prištejemo zraven, da je Luka še odličen pevec, je to strupeno vroča kombinacija, ki bo slej ko prej povzročila evforijo med mladimi oboževalkami.

Luka pa kaj dosti ni želel komentirati tega in se je muzal: "Pa zakaj ste to privlekli na plano. Sem pozabil, da so te fotke še gor. Pa to ni nič kaj takega. Pač rad pa skrbim zase, v prvi vrsti zaradi dobrega počutja. Mislim pa, da je najpomembnejša energija in tudi če bom pridobil kakšno kilco gor ali izgubil radiatorčke, ne bi igralo večje vloge, a ne?" Na uredništvu nove se sicer strinjamo, naj Luka kar ostane vroč, da se bomo poleti na dopustu našim sosedom pohvalili, da je naše gore list ne le odličen pevec, ki osvaja njihov trg, ampak tudi eden od najbolj postavnih fantov na sceni.

MAJA MUHIČ