Tomaž Ahačič - Fogl naj bi zbolel za hudo obliko raka

Tomaž Ahačič - Fogl naj bi zbolel za hudo obliko raka (foto: Goran Antley) Goran Antley
17. 10. 2015

Priljubljeni pevec Tomaž Ahačič – Fogl, ki se ga številni najbolj spominjajo po odličnih nastopih v oddaji Znan obraz ima svoj glas, naj bi po poročanju Slovenskih novic zbolel za zelo hudo obliko raka.

Tomaž je novico potrdil tudi z zapisom na svojem Facebook profilu.

"Po dolgem premisleku sem se odločil, da objavim svojo zgodbo v Slovenskih novicah," je na Facebook profilu zapisal Tomaž in nadaljeval: "Svojo žalostno zgodbo bi rad delil z vami, ne zaradi razloga, da bi se vam zasmilil, ampak, da mogoče komu rešim življenje ali skušam pomagati. Da se še vedno splača živeti, kljub udarcem, ki te dejansko vržejo na tla. V svarilo vsem, ki mislite, da ste krojači svoje usode .... Ker rak ne izbira."

Slovenske novice poročajo o izredno težkem življenjskem obdobju Tomaža Ahačiča, ki je zbolel za zelo napadalno vrsto raka - ploščatoceličnim karcinomom, zaradi katerega je moral na zahtevno operacijo, s katero so mu odstranili grlo in jezik. Operacija je pevcu sicer rešila življenje, a mu je vzela glas, prav tako pa se ne more več hraniti skozi usta.

Da je bilo vse skupaj še toliko hujše, mu je prav na dan operacije umrl še oče, poleg tega pa se Tomaž zdaj sooča še s finančnimi težavami, saj je edini vir preživetja ženina plača.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo