Pevka Ana Vurcer je uživala v tropskih krajih

Pevka Ana Vurcer je uživala v tropskih krajih (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
11. 1. 2017

Simpatična pevka skupine Učiteljice Ana Vurcer je oktobra nekaj dni preživela na prelepem tajskem otoku Samui, kjer se je naužila toplih sončnih žarkov in morja.

Tja se je odpravila po nasvetu prijateljice in otok jo je navdušil, saj je bil po njenih besedah resnično rajski. "Dolge peščene plaže z belim peskom, topla voda, prijetnih 30 stopinj, odlična hrana in prijazni ljudje so razlogi, da se bom zagotovo še vrnila na otok," je povedala Ana. Ker otok ni prav velik, si ga je ogledala kar z najetim motorjem, ki je tam najpogostejše prevozno sredstvo. Na tem rajskem otoku sicer promet poteka po nasprotni strani, zato je potrebovala kakšen dan ali dva, da se je navadila na to. "Obiskala sem vse najlepše plaže, obilo znamenitosti, večeri pa so bili seveda rezervirani za potepe po mestu, kjer je na ulicah zmeraj veselo. Povsod diši po hrani, polno je trgovinic in možnosti za nakupovanja ter barantanja so neskončne. Ljudje kar na ulicah pečejo in pripravljajo hrano, ki je zelo okusna in poceni," je bila navdušena pevka, ki je tako jedla izključno to hrano, ki je po njenem mnenju nadvse okusna in zdrava. Treba je paziti le, ker je zelo pikantna. Kruha v teh krajih sploh ne jedo, ga pa na jedilniku zamenja riž. Najbolj jo je navdušilo sadje, od banan, manga, ananasa do papaje, ob tem pa tudi številni eksotični plodovi, ki so na zahodu povsem neznani.

Vendar je vsega lepega enkrat konec. Po počitnicah v raju se je lepotička že vrnila v stare tire, časa za počitek ne bo veliko, saj jih čakajo številni nastopi. "Pred kratkim smo izdale dve novi pesmi, prva je Karamela, v kateri smo tokrat zapele vse tri, druga pa se imenuje Na stanu. Nismo se mogle odločiti, katera pesem nam je bolj všeč in katera nam je ljubša, pa smo posnele obe in jih podarile našemu občinstvu," nam je zaupala Ana, ki se bo na prečudovit tajski otok prav gotovo še vrnila.