Pevka Ina Shai (Martina Šraj) se bo na Emi predstavila z avtorsko skladbo

5. 1. 2017 | Vir: Lea
Deli

Martina Šraj, ki deluje pod umetniškim imenom Ina Shai, je izdala svoj prvi EP- album Overload, ki ga je snemala v Londonu, kjer že dve leti živi in študira glasbo. Zaupala nam je še, da bo letos po sedmih letih znova stopila na oder izbora za evrovizijsko pesem Ema.

Martina Šraj, ki zdaj nastopa pod umetniškim imenom Ina Shai, je navdušila s svojo novo avtorsko skladbo in videospotom.

Svoj prvi singel z albuma, Player, je pospremila z avdiovizualno podobo, zdaj pa nas je presenetila še z drugim videospotom za pesem Overload, ki je tudi naslovna pesem z albuma. Pesem je napisala popolnoma sama, na kar je zelo ponosna. In ker je dobila toliko dobrih odzivov, tudi od domačega, torej slovenskega občinstva, se je odločila posneti videospot. Snemanje je potekalo v idilični naravi zunaj Londona, spet z mlado ekipo Carousel Films. Kot režiser se je izkazal Mike Briggs, za make up je poskrbela Kaylor Wright, poleg Ine pa se v videospotu pojavi tudi violinistka Tanya Craknell.

Snemanje v mrazu

"Snemali smo v začetku novembra zelo zgodaj zjutraj, temperature so bile blizu ničle. Nič kaj prijetno, ampak mi je pomagalo, da sem se vživela v pesem in občutila podobna čustva kot ob pisanju. Pesem namreč govori o notranjem boju s čustvi, ki jih je včasih težko obvladovati. Snemali smo v gozdu, ki vsaj meni pomeni mir in svobodo, in želela sem prikazati, kako je včasih vse videti popolno, v resnici pa smo ujeti v lastne misli ali določeno negativno situacijo, kar ponazarja tudi metafora na koncu," je povedala Ina in dodala, da je bilo na snemanju kar nekaj zabavnih zapletov. Na primer, ko je bila v enem prizoru privezana ob drevo, so mimoidoči tekači mislili, da je ugrabljena, in kar nekaj časa je porabila za to, da jim je pojasnila, da le snemajo videospot.

Veseli se nastopa na Emi

S čim nam bo postregla prihodnje leto na Emi 2017? "Predstavila se bom s svojo avtorsko skladbo. Naj povem, da sem prvič na tem odru stala pri 17 letih, torej pred sedmimi leti, ko sem nastopila s pesmijo Dovolj ljubezni, tako da bo res nekaj posebnega spet biti tu po vseh teh letih. Takrat sem nastopila še kot Martina Šraj. To bo odlična priložnost, da se predstavim slovenskemu občinstvu v malce z elejši obliki. Resnično komaj čakam, da nastopim!"