Pevka Iris Ošlaj je rodila prvega dečka v letu 2019 v Sloveniji

Pevka Iris Ošlaj je rodila prvega dečka v letu 2019 v Sloveniji (foto: Ujeti trenutek) Ujeti trenutek
Vir: Nova
14. 1. 2019

Pevka skupine Sopranos Iris Ošlaj je na silvestrovo pričakala svojega drugorojenca.

Matic je prijokal na svet točno ob polnoči in tako postal prvi deček, ki se je rodil v Sloveniji v letu 2019. Iris se je skupaj s svojo družino razveselila majhnega dečka, ki je na svet prijokal v ljubljanski porodnišnici. Z družino je silvestrovala doma, ko ji je po novoletni zabavi odtekla voda. “Vse skupaj je potekalo zelo hitro in na poti proti porodnišnici so nebo že osvetlili ognjemeti,” je povedala Iris, ki je nato že čez pol ure v naročju držala svojega sinčka Matica.

Iris se je novega člana zelo razveselila in na vprašanje o še kakšnem otroku priznala: “Dolgo nazaj, ko sva bila še mlad zaljubljen par, sva imela oba željo po treh. Ampak trenutno imam občutek, da bosta dva več kot dovolj. Edino, kar si ta trenutek želiva, je, da bi bili tudi pri drugem blagoslovljeni z zdravjem, to je največ, kar si kot starša lahko želiva. In potem še to, da ohranimo trenutno mirnost, veselje, ljubezen, vse, kar pač družino drži skupaj v vsakem trenutku. V nekem obdobju, ko sva si morda zadala preveč in sva se nekako izgubila, sva šla čez kar težke preizkušnje, zato znava zdaj mogoče toliko bolj ceniti to, da smo še vedno skupaj in se imamo radi še bolj kot kdaj prej.”

Besedilo: MIMA // Fotografiji: Ujeti trenutek, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri