Pevka Tanja Žagar na prvi dopust brez Karla

Tanja Žagar (foto: Foto: ARHIV POP TV) Foto: ARHIV POP TV
Vir: Story
20. 3. 2019

Pevka Tanja Žagar, ki jo bomo lahko spremljali tudi na plesnem parketu, si je vzela nekaj dni oddiha in se odpravila v Združene arabske emirate. 

Prvič se je odpravila sama brez Karla in uživala v raziskovanju najvišje stolpnice na svetu, smučanju sredi puščave in jahanju kamel.

Story: Kmalu se boste zavrteli na plesnem parketu. Kaj pričakujete od te izkušnje?

Predvsem veliko novega plesnega znanja, obenem pa tudi zabave in veselih, sproščenih, nepozabnih trenutkov. Pa to, da spet pridobim tisto pravo plesno kondicijo, ki je trenutno nimam. Tako da sem tudi v pričakovanju muskelfibra. Ampak se mu ne bom kar tako pustila! (smeh)

Story: Kako boste usklajevali ples, delo in še enoletnika, ki vas čaka doma?

Z veseljem! (smeh) Vse se da, samo treba se je dobro organizirati. In ker sem zelo motivirana, mislim, da z usklajevanjem obveznosti ne bom imela težav. Čim več treningov in intervjujev pa bom opravila, ko je Karlo v vrtcu.

Story: Kdo vam največ pomaga, ko potrebujete pomoč pri Karlu, in kdo bo pazil nanj, ko boste plesali?

Največ časa bosta skupaj preživela kar moja moška, saj se ima Karlo z atijem odlično! Sta pravi potepuški tandem, tako da zelo rada vandrata naokrog za nosom. (smeh) Kadar greva na delo skupaj z Mikijem, pa sta glavna moja starša. Babi in dedi se ob Karlu kar pomlajujeta. On pa je nad njima tako navdušen, da nama v trenutku, ko ju zagleda, kar sam od sebe reče papa, pomaha, dobiva še poljubček in odideva ter komaj čakava, da spet prideva domov.

Story: Pred novim izzivom ste si pozimi privoščili tudi nekaj časa za oddih. Pobegnili ste v Dubaj. Kako to, da ste izbrali to lokacijo in kako ste se imeli?

Prijatelja, ki veliko potujeta, sta nama razlagala o svojem naslednjem potovanju v Dubaj in naju povabila zraven. In ker sva imela tistih nekaj dni prostih, sva se odločila, da se jima pridruživa. Imeli smo se fantastično!

Story: Kako ste ga doživljali in s čim vas je navdušil?

Zame je bilo fascinantno! Na trenutke sem se počutila kot v kakšnem filmu. Je res prava paša za oči, predvsem pa mi je bilo všeč sproščeno vzdušje, ki sem ga začutila. Dobila sem občutek, kot da se tam nikomur nikamor ne mudi, ni čutiti kakšne napetosti, ljudje hodijo počasi, tudi za prehranjevanje si vzamejo čas. Glede na to, da sem od nekdaj nočna ptica, sem bila še posebno navdušena nad nočnim dogajanjem. Tam je vse odprto do treh zjutraj ali še dlje. Ljudje sedijo v lokalih, restavracijah, se pogovarjajo ... Všeč mi je, da je vsepovsod polno ljudi, občutek pa je lep in varen.

Story: Kaj vse ste si ogledali in kje ste vse bili?

Čeprav se bojim višine, sem se povzpela na Burdž Khalifo, najvišjo stolpnico na svetu, kjer sem se počutila odlično! Ogledali smo si še nekaj drugih arhitekturnih znamenitosti, odšli v čudovit cvetni park, kjer je iz cvetja prav vse, kar vidiš, se odpravili na največje zaprto smučišče na svetu, kjer sta se moška smučala, jaz in prijateljica pa sva se s sedežnico zapeljali gor in dol, ker mi glede na to, kakšna neroda sem, v tem trenutku, ko me čaka oddaja Zvezde plešejo, na kraj pameti ne pade, da bi stopila na smuči. (smeh) Ogledali smo si mogočni akvarij in živalski vrt in - kar je bila prav posebna dogodivščina - odšli v puščavo, kjer sem prvič jahala kamelo.

Story: Kako ste se počutili brez Karla?

Tokrat sva se prvič odpravila sama. Karlo, babi in dedi pa so imeli tri dni samo zase. Seveda se noro veseliva naslednjega potovanja, ko bo šel z nama tudi naš najmlajši žurer, ki sva ga v Dubaju oba zelo pogrešala. Sem in tja pa se bova z Mikijem na kakšno krajšo pot zagotovo še odpravila sama.

Besedilo: MIMA // Fotografije: osebni arhiv, arhiv Pop tv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story05/2019

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 05/2019

Story 05/2019, od 28. 02. 2019