Pia Filipčič (Big Brother): Kdo jo čaka doma?

Pia se je 
zagledala v 
Marka ... (foto: Pro plus in osebni arhiv) Pro plus in osebni arhiv
Vir: Nova
23. 3. 2015

Nasmejana Primorka Pia iz Kopra, ki je z vstopom v hišo Big Brother povzročila številna ugibanja zaradi popolnih ženskih potez, kjer moških linij na telesu ne manjka, postaja glavna tarča oziroma tekmovalka, o kateri raziskovalni mediji vsak dan odkrijejo nekaj novega.

Voznik tovornjaka Tomaž se je zagledal v primorsko lepotico Pio.
… a kaj ko se ta že predaja strastem seksi Ksenije.
Po šovu gre nazaj domov k očetu.
Pia še kot fant Elvis, pevec skupine Uporniki.

V minulih dveh tednih resničnostnega šova Big Brother je Primorka, včasih Primorec Elvis, v samem šovu pokazala, da zna biti tudi pošteno ljubosumna, ko se zagleda v kakšnega moškega, ki ji je na primer na prvi pogled všeč.

Tako smo lahko slišali marsikatero krepko besedno zvezo, ki jo je Pia brez dlake na jeziku iz luksuznega dela hiše BB namenila eni od tekmovalk, ki se je pletla okoli tekmovalca z najlepšim nasmehom v hiši, za katerim je prve lovke stegnila za zdaj še skrivnostna Pia. Zakaj skrivnostna? Kot je bilo mogoče opaziti, Pia skrbno skriva svoje orožje oziroma orodje med svojimi nogami in tudi svojih umetnih prsi za zdaj ne razkazuje širši javnosti. Od skritih virov s slovenske obale smo izvedeli, da ima mlada Primorka kar dve želji, ki bi ju rada uresničila ob vrnitvi iz šova BB. Prva, rada bi se preselila na svoje, druga pa, da bi rada odšla na operacijo in dokončno postala ženska v vseh pogledih.

Mi smo seveda po samem začetku resničnostnega šova začeli raziskovati tudi zadeve v Pijinem domačem Kopru, kjer smo odkrili kar nekaj zanimivosti iz njenega zasebnega življenja. Skrivnostna tekmovalka Pia naj bi živela v okolici Kopra, med naseljema Semedela in Markovec, v ločeni družini, in sicer pri očetu. Z mamo baje ne goji posebnih stikov, saj naj bi se odselila in si ustvarila novo življenje. Nekoč fant Elvis, danes punca Pia, naj bi bila po naravi zelo razigrana in polna domislic ter naj bi s svojim skrivnostnim videzom omrežila marsikaterega fanta oziroma moškega, ki je pravo presenečenje odkril šele v globljem čustvenem odnosu. Izvedeli smo še, da je tekmovalka v tem trenutku samska.

PREPIRI Z OČETOM

Kot zanimivost dodajmo, da ima Pia s svojim očetom lep odnos, edino kar med njima zaneti krajši prepir, kot nam je zaupal vir, je to, da oče ne priznava svojega sina kot ženske in ga na ulici ali v trgovini raje kot Pia pokliče kar Elvis. To pa Pio, ujeto v moškem telesu, seveda spravi v slabo voljo in prepir je tu. Čeprav Pio ob prihodu iz hiše čaka dom pri očetu, pa si ona od vsega najbolj želi iti čisto na svoje, kar je pri 21 letih tudi povsem normalno.

■ ZOJA AHLIN