Pia Filipčič (Big Brother): Na kirurški mizi!

Pia je dva dni preživela 
v luksuznem apartmaju 
za rehabilitacijo v 
Zagrebu. Slika je nastala tik pred operacijo. (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
30. 11. 2015

Pretekli četrtek je tudi Pia Filipčič dočakala dan, ki se ga je tako dolgo veselila. Dan operacije. Pa ne tiste, o kateri je bilo toliko govora med oddajo Big Brother, temveč operacijo nosu, o kateri smo v Novi poročali že septembra.

Zadnji dogovori pred operacijo …
Doktor je tik po operaciji dejal, da je poseg minil še boljše, kot je pričakoval.
Takoj po operaciji.
Pia bo čez deset dni lahko prvič videla svoj novi nos.
Pia drugi dan po operaciji

Pio smo pospremili v hrvaško prestolnico, kjer se je z ravno pravšnjo mero treme ulegla na operacijsko mizo sicer priznanega estetskega kirurga, dr. Glumičiča.

"Strah je seveda prisoten, čeprav gre za preprost poseg," nam je povedala tik pred operacijo, ki je sicer popolnoma po pričakovanjih potekala 35 minut. Kljub preprostosti posega pa Pii omenjena sprememba izredno veliko pomeni. "Operacijo nosu je izredno pomembna pri spreminjanju videza. Sicer sem v preteklosti ravno zaradi tega zatrjevala, da si nosu ne bi nikoli spreminjala, ker sem vedela, kako drastično spremeni obraz. Potem sem s pomočjo doktorja ugotovila, da bo moja sprememba le na boljše," nam je povedala dolgolaska, ki si želi, da bi po koncu rehabilitacije bil njen nos podoben nosku Lindsay Loghan.

"V Zagrebu sem na opazovanju ostala dva dni. Tega sicer nisem pričakovala, saj navadno pacient še isti dan zapusti bolnišnico, ampak glede na to, kako lepo so v bolnišnici poskrbeli zame, mi pravzaprav ni bilo hudega," je povedala. Sicer pa je to zadnja operacija pred njeno veliko spremembo. In čeprav je Pia o njej velikokrat spregovorila v oddaji Big Brother, nam je tokrat povedala, da si okrog tako osebne tematike ne želi vzbujati medijskega pompa. Na operacijo nosu, katere cene se lahko gibajo od 2.000 in 3.000 evrov, jo je sicer spremljal prijatelj Dragan, kot pravi, pa jo na njeni poti do popolne ženske podpira tudi njena celotna družina.

Mesec sprememb

Prav družina pa je hote ali nehote stopila med Pio in njenega ameriškega fanta. In čeprav smo pred kratkim pisali o njuni veliki ljubezni, ki se je rodila lani za novo leto, nam je Pia povedala, sta se pred kratkim razšla, saj naj bi si on želel, da se Pia preseli k njemu v London. "Nisem hotela zapustiti Slovenije, svojih prijateljev, družine ... res nočem, da bi karkoli prišlo med nas, zlasti zdaj, ko smo s starši zgradili odnos, kot ga še nismo imeli," nam je povedala in dodala, da se z mamo zdaj vidita skoraj vsak dan, sicer pa se redno slišita tudi po telefonu. "Popolnoma so sprejeli mojo preobrazbo in srečni so, ko sem srečna jaz," še dodaja.

Kaja Milanič

Značke: Pia Filipčič

Priporočamo