Pia Filipčič (Big Brother): Udeležena v hudi prometni nesreči

Največji 
udarec ji je 
zadala 
zračna 
blazina. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
4. 4. 2016

Lanska zmagovalka priljubljenega resničnostnega šova Big Brother je pred kratkim doživela hudo prometno nesrečo. Zgovorna Primorka jo je sicer odnesla v enem kosu, njen avtomobil pa so zaradi razbite pločevine morali odpeljati na odpad.

Po tem, ko se je vračala s sestanka z založbo, s katero se je pogovarjala o izidu nove knjige, je na križišču pri ljubljanskem parku Tivoli in hotelu Lev doživela hudo prometno nesrečo. "Priznam, da nisem bila dovolj pozorna na cesto in hitrost, zato se mi ob rdeči luči ni uspelo pravočasno ustaviti. Zaletela sem se v avtomobil, ki je bil ustavljen pred mano," nam je pojasnila Pia in dodala, da je po besedah policista imela veliko srečo, da je nesrečo preživela brez hujših posledic. "Policist je rekel, da ob takšni hitrosti in udarcu niti zračna blazina ne pomaga. Še dobro, da sem bila pripasana, saj bi v nasprotnem primeru poletela skozi vetrobransko steklo," je pojasnila in dodala, da je po čudežu odnesla samo s potočenimi rokami.

Priznala krivdo

"Za nesrečo sem bila kriva jaz, vendar ker nisem bila pod vplivom alkohola, smo vse rešili na miren način," je povedala in dodala, da čeprav je bila po nesreči močno pretresena, se vožnje zdaj ne izogiba. "Nesreča me je le naučila, da moram biti bolj previdna pri vožnji. Življenja brez avtomobila si res ne znam predstavljati, zato sem že takoj po nesreči začela brskati po ponudbi vozil, lepo pa bi bilo tudi, da bi se za nov avtomobil javil kakšen sponzor," še pojasnjuje.

Bolečina ostaja

Čeprav Pia ni utrpela hujših posledic, pravi, da je bolečina v roki še vedno zelo prisotna. "Zdaj se zavedam, kako minljivo je lahko življenje. Da je potrebna le sekunda, in že te več ni. Zelo sem hvaležna angelčku, ki je v tistem trenutku pazil name, saj vem, da bi lahko v tej prometni nesreči umrla," je še povedala.

Kaja Milanič

Značke: Pia Filipčič

Priporočamo