Pia Filipčič (Big Brother): Ujeta v Grčiji!

Pia Filipčič (Big Brother): Ujeta v Grčiji! (foto: Shutterstock) Shutterstock
18. 7. 2016

Na ta trenutek smo čakali kar debelo leto. Med počitnikovanjem na priljubljenem grškem otoku Krf je naš bralec v objektiv svojega telefona namreč ujel simpatično Pio Filipčič, kako je med preoblačenjem kopalk na svobodo za trenutek spustila svoje joškice ...

In čeprav se je Pia s počitnicami na grškem otroku želela za trenutek umakniti radovednim pogledom, se ji zaradi številnih slovenskih turistov ni uspelo popolnoma skriti. Kot nam je povedal bralec, je Pia uživala v senci ob hotelski plaži, med preoblačenjem pa je kljub njeni previdnosti ujel trenutek, ko so njene prsi pokukale na svobodo. Pia v lanski sezoni Big Brotherja sicer ni imela težav z vzdigovanjem svoje majice, saj si je nove prsi naredila le kratek čas pred njenim vstopom v hišo Velikega Brata, kot nam je tedaj povedala, pa ji je omenjena operacija pomenila veliko.

"Ko sem se po operaciji zagledala v ogledalu, si nisem mogla predstavljati svojega telesa prej. Nosila sem modrčke in mislila, da sem videti v redu, ampak nič se ne more primerjati s tem. Prsi so na ženski najbolj pomemben del telesa, ki zelo prispeva k ženstvenosti in skladnosti telesa," nam je povedala ob zaključku lanskoletne sezone in dodala, da si je skladno s telesom izbrala povečanje prsi s košarico C.

Pia v preteklem letu pravzaprav ni manjkala na nobeni divji zabavi, o čemer se je pred kratkim razgovorila tudi v svoji knjigi Cena mojih sanj. Čeprav je Krf priljubljena žurerska destinacija, pa nam je bralec tokrat namignil, da je bila 23-letnica tokrat veliko bolj umirjena. Popoldan je namreč preživela na ležalniku pod senčnikom, bralčevo pozornost pa je vzbudila po tem, ko je pregreto telo namočila v vročem morju.

■ MAJA MUHIC