Pia Filipčič (Big Brother) že zapravlja svojo nagrado!

Pia Filipčič (Big Brother) že zapravlja svojo nagrado! (foto: N.Divja, Primož Predalič) N.Divja, Primož Predalič
3. 8. 2015

Po tem, ko je Pia Filipčič, letošnja zmagovalka resničnostnega šova Big Brother svoj novi dosežek proslavila na tisoč in eni zabavi, jo je naš bralec ujel na plaži italijanskega obmorskega mesteca Sistiana. Na foto.nova@adriamedia smo namreč prejeli fotografije počitniško razpoložene Pie, ki je v družbi nekdanjega sotekmovalca Žige Puconje in nekdanjega barovca Miloša Mara uživala v senci italijanskih borovcev.

Priložnostni paparac je bil nad Pio popolnoma navdušen: »Ni imela težav s tem, ko je opazila, da jo slikam. Še več, potem mi je celo pozirala. Faca!« Zmagovalko šova Pio smo nato poklicali in jo povprašali, kaj vse se je dogajalo ob italijanski obali. In čeprav se je Pia v resničnostnem šovu velikokrat razgalila, nam je povedala, da je bil omenjeni oddih zanjo še posebej čustven. Tokrat si je prvič kupila prave ženske kopalke, prav tako pa se je z njimi prvič sprehodila po polni plaži. Na razmeroma intimni plaži, ki je od slovenske meje oddaljena dobrih deset kilometrov, je zbudila kar nekaj zanimanja, v tem poletju pa načrtuje še oddih na Pagu, kamor se bo odpravila s svojo žurersko partnerico v zločinu, Ano Hrovat. »Obiskali bova Zrće, kjer se nama obeta veliko dobrih zabav,« je povedala Pia, ki sicer vsako leto rada odkriva nove morske destinacije. In čeprav so si tudi tokrat s prijatelji iz resničnostnih šovov privoščili kar nekaj pijač, nam je Pia povedala, da nobena poletna zabava ne prekosi tiste izpred nekaj let. Takšna, kot smo jo spoznali v hiši, torej 21-letnico brez zadržkov in dlake na jeziku, je tudi v resničnem življenju: »Poletni dogodek, ki se mi je še posebej vtisnil v spomin, je bil seks na plaži. Bilo je nepozabno in predvsem zelo romantično,« nam je s posebno iskro v očeh povedala Pia, ki sicer ni ljubiteljica aktivnega dopustovanja, saj tudi na daljšem oddihu najraje poležava v senci. »Poleti nič kaj več ne telovadim, kaj naj rečem, imam dobre gene,« je v smehu povedala Pia, ki kljub napornemu žurerskemu življenju ohranja suhljato postavo.

Prvič sama na morje pri 17-ih

  • Pia prihaja iz obmorskega mesteca Koper in že v otroštvu je veliko prostega časa preživela na plaži, sama s prijatelji pa se je na počitnice prvič odpravila leta 2011, in sicer v špansko prestolnico. Ljubiteljica potovanj in posebnih dogodivščin si je Madrid najbolj zapomnila po metrojih in dogodivščinah, ki so se spletle okrog njihovega urnika, kot pravi, pa svojega prvega samostojnega dopusta ne bo nikoli pozabila.

DENAR ŽE IMA!

  • Poletno zagorela lepotica nam je brez dlake na jeziku razkrila, da je veliko nagrado, ki si jo je prislužila kot zmagovalka, že prejela in da veselo zapravlja za modna oblačila. "Sem prava zapravljivka, ko gre za oblačila. Veliko stvari mi je všeč. Rada sem modno urejena in gledam na to, da se za številne poletne družabne dogodke, na katere me vabijo, uredim od glave do peta. To seveda pri nakupih zahteva kar nekaj evrov, saj izbiram dobre kose oblačil, a počasi pazim in si sama pri sebi postavljam limit, koliko na dan lahko zapravim," nam je razkrila Pia, ki se počasi odpravlja tudi na krajši poletni oddih, daleč stran od medijskih luči.

KAJA MILANIČ, ALOJZ PETROVČIČ

Značke: Pia Filipčič

Priporočamo