Pia Filipčič dobila rit sester Kardashian!

Pia Filipčič dobila rit sester Kardashian! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
26. 12. 2017

"Končno sem dočakala operacijo, zgodila se bo danes," je povedala razvpita zmagovalka šova Big Brother iz leta 2015 Pia Filipčič.

Oseba, ki je Slovenijo razdelila na dva pola, je takrat jasno in glasno namreč spregovorila o operaciji spremembe spola, ki je bila tudi ključni razlog za vstop v oddajo. Nekateri so njeno drugačnost podprli, drugi grajali. No, Pia je prav ta trenutek na operacijski mizi, kjer operacija poteka, vendar ne omenjena.

Gre za operacijo rekonstrukcije zadnjice. To je bila že dlje časa njena velika skrita želja, zdaj pa je končno zbrala pogum. Kot pravi zgovorna Primorka, se je zanjo odločila, ker je bila nezadovoljna s svojo postavo. Vedno je občudovala lepo zaobljena ženska telesa v stilu zlate dobe starega Hollywooda v obliki peščenih ur, medtem ko se je sama vselej redila na napačnih mestih. Nenavadne so bile tudi predpriprave na lepotni poseg. "Gre za preoblikovaje postave, kjer maščobo vzamejo z mest, kjer je je preveč, in jo vbrizgajo tja, kamor želiš bolj izpopolnjeno telo. Meni bodo maščevje vzeli s trebuha in hrbta ter mi zapolnili boke in zadnjico. Da bo materiala dovolj, sem se v zadnjih tednih odločila zrediti, kolikor se je dalo. Pojedla sem vse, kar je bilo mogoče, in to na deseto potenco," pravi Pia. Temu primerno je večkrat na teden zavila v restavracije s hitro prehrano, ki se jim običajno izogiba.

Kot se za prvi prihod h kirurgu spodobi, je dr. Miranu Križančiču prinesla slike svoje idealne ženske zadnjice. V njenih rokah so bile kakopak riti lastnic enih najbolj ogovorjenih, klikanih in svetovno znanih zadnjic, ki so to 'ritomanijo' tudi pričele – sestre Kardashian. Trend umetnih velikih riti je očitno zaživel tudi v Sloveniji, čeprav se na glas o tem še ne govori veliko. Pijino okrevanje, ki ji lahko rečemo kar bodoča slovenska Kim, bo bojda neboleče, saj se bo že dan po posegu normalno gibala. Prikrajšana bo le za spanec na hrbtu in sedenje na ta zadnji vsaj na začetku, da se vstavljena maščoba lepo porazdeli. Za lepoto je pač treba trpeti, četudi na novega leta dan. Leto 2018 bo temnolaska namreč pričakala v povojih in v domači oskrbi svojih najbližjih.

Operacijo, ki stane 3.500 evrov, bodo ovekovečile tudi kamere, saj tovrstnega posega na slovenski televiziji še ni bilo prikazanega. In ko smo ravno pri operacijah, nismo mogli mimo vprašanja, kje na čakalni listi se je zaustavila razvpita operacija spremembe spola, za katero je prvikrat zmanjkalo denarja? "Odločila sem se, da o tem ne govorim več. Zadeve ne bom ne potrdila niti zanikala. Že prvikrat je bila napaka ta, da sem prehitro in preveč naglas spregovorila o tej tematiki. Bila sem zaletava in premlada. Vmes so se pojavljali določeni pritiski iz okolice, medtem ko so se v meni rojevali stalno novi izgovori. Enkrat ni bilo časa, drugič ni bilo denarja. Zato sem zdaj odločena, da je operacija spremembe spola zgolj moja osebna stvar," je zvito odgovorila Pia, ki je imela do zdaj nekaj manj kot pet operacij. Po njenih besedah je namreč transseksualnost pri nas še vedno velik tabu, mnenje ljudi pa se spreminjajo po polžje. No, Pii želimo čimprejšnje okrevanje, ki naj ne bo podobno polžji hitrosti. 

Besedilo: Tjaša Platovšek // Foto: Igor Zaplatil