Pia Filipčič pravi, da bi se rada vrnila na televizijo

''Mislim, da bi mi 
delo voditeljice ali komentatorke 
pristajalo.“ (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
28. 9. 2015

Čeprav smo zmagovalko resničnostnega šova Big Brother v preteklih mesecih spremljali pri izredno razkošnem življenju, nam je Pia zdaj zaupala, da bi se rada nekoliko bolj zresnila.

In čeprav so njeni oboževalci prav to od nje pričakovali to poletje, ko je objavljala fotografije razkošnih večerij in potovanj s prijatelji, nam je Pia povedala, da je bila tudi tokrat nad njihovo reakcijo razočarana.

"Opazila sem, da so se po mojem sporočilu, da iščem službo, ponovno začela ugibanja, kaj se dogaja z mojim denarjem in ali sem že vse zapravila. Brez skrbi, denarja še ni zmanjkalo," nam je povedala in dodala, da se ji vse skupaj pravzaprav zdi bizarno.

"Odločila sem se, da se z mnenjem ljudi ne bom več obremenjevala, zato zdaj na prvo mesto postavljam sebe. Rada bi se malo zamotila, zresnila in spet vrnila v staro rutino, ki sem jo imela pred oddajo Big Brother. Poletje in uživanje se bližata h koncu in nič ni narobe s tem, da bi si rada poiskala delo. Že od nekdaj sem si želela delati na televiziji, saj mislim, da bi mi delo voditeljice ali komentatorke pristajalo," nam je povedala simpatična Primorka in dodala, da je pred kamerami vedno sproščena in brez treme.

"Prav tako sem v Big Brotherju ugotovila, da mi ugaja delo na radiu, o čemer priča tudi dejstvo, da sem bila izbrana za najboljšo radijsko voditeljico," še pojasnjuje. Sicer pa se Pia ne brani niti drugih poklicev, kot pravi, pa je nekaj ponudb v teh dneh že dobila, zato se bo v tem tednu posvetila razgovorom in iskanjem tistega pravega dela.

Sicer pa je Pia pretekli teden tudi predstavila svoj novi glasbeni izdelek 'A ti dogaja', besedilo katerega je spisala sama. "Pesem sva posnela z obalnim producentom Zeuxom, ki mi je za šalo tudi predlagal, da bi naredila pesem. V njej se sicer najde veliko mojih bivših fantov," nam je povedala Pia in dodala, da sicer o razvijanju glasbene kariere ne razmišlja, saj je pesem nastala zgolj za zabavo.

■ MAJA MUHIČ

Značke: Pia Filipčič

Priporočamo