Pia Filipčič se je lotila snemanja vlogov

Pia Filipčič se je lotila snemanja vlogov (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
26. 9. 2017

Pia Filipčič, zmagovalka šova Big Brother, je javnost že večkrat presenetila, vedno znova pa so nam bile njene nore ideje všeč. Tokrat se je po zgledu nekaterih znanih Slovencev tudi ona odločila, da svoj novi 'video' projekt postavi na splet in začne svoj YouTube kanal.

In čeprav smo jo do zdaj spremljali v formatu resničnostnega šova, nas je vedno znova zabavala s svojo spontanostjo in razigranostjo. Komičnost v njej so prepoznali številni, prav zato nam je Pia povedala, da bi se v svojih prihodnjih posnetkih na tej spletni platformi osredotočila na zabavno plat sebe.

"Posnetke na YouTubu že dlje časa vsakodnevno spremljam in od vedno sem si potihoma želela tudi sama snemati. Veliko ljudi mi je to tudi svetovalo in me pri tem spodbujalo, vendar se nisem nikoli spravila k dejanju oziroma nisem imela jasno začrtane vizije, kaj bi rada snemala oziroma ponudila ljudem," nam je za začetek povedala Pia in dodala, da je tako v življenju kot tudi zdaj pred kamero precej spontana.

"Ko sem na YouTube objavila prvi posnetek o svoji bizarni izkušnji s spletne strani prevozi.org, je bil odziv zelo pozitiven. To me je spodbudilo k temu, da bom z ustvarjanjem posnetkov nadaljevala. Poskušala bom objavljati vsaj enkrat tedensko, osredotočala pa se bom na komične posnetke, saj se v teh najbolje znajdem in želim, da se ljudje ob gledanju le teh nasmejejo in zabavajo," pojasnjuje Primorka, ki je družbo snemalne kamere zdaj že malce pogrešala.

"Dandanes, ko televizija morda izgublja gledalce, jih YouTube pridobiva in je dobra platforma za vse posameznike, ki si želijo olajšati dušo in povedati, kaj jih teži, deliti nasvete ali pa zgolj nasmejati ljudi, kar bo v prihodnje moja misija," meni Pia, ki že dlje spremlja tudi spletne dnevnike Novine modne sodelavke Lee Filipovič, Lepe Afne.

"Od tujih youtuberjev pa najraje spremljam Gigi Gorgeous," je še povedala Pia, ki se je v medijih nazadnje pojavila v družbi Damjana Murka. "Trenutno se posvečam različnim stvarem, pred nekaj tedni sem tako na primer privolila tudi na povabilo Damjana Murka, da se pojavim v njegovem novem videospotu. Snemanje je potekalo super, zelo sproščeno. Snemali smo v Mariboru in sem že zelo nestrpna in v pričakovanju končnega izdelka," nam je še povedala. 

Fotografije: Primož Predalič

Priporočamo