Pia Filipčič je spregovorila o svoji ljubezni

Pia je v oddaji Big Brother 
govorila o Simonu, kot pravi, pa to ni skrivnostni Američan.
 (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
12. 10. 2015

O Pii Filipčič, simpatični Primorki brez dlake na jeziku, neutrudljivi žurerki in strastni ljubiteljici mode je bilo povedanega že veliko. Pa vendar smo v tokratnem pogovoru z 21-letnico znova odprli novo temo, morda najslajšo od vseh.

Tokrat smo namreč govorili o ljubezni in o tem, da jo je prav ta pred kratkim posedla na letalo in odpeljala v London."Veliko je bilo ugibanj, zakaj sem se pred nekaj tedni sama odpravila v London. Številni so bili prepričani, da gre za luksuzen oddih, v resnici pa sem obiskala fanta," nam je s posebno iskrico v očeh začela pripovedovati Pia, ki je omenjenega fanta spoznala pred sodelovanjem v šovu Big Brother.

"Fant, o katerem govorim, je Američan, spoznala pa sva se v Ljubljani, ko smo skupaj dočakali novo leto 2013 v nočnem klubu Cirkus. V Londonu sicer zaradi dela živi že nekaj let in moram reči, da sem po svojem obisku tega mesta začela razmišljati, da bi se tudi sama preselila tja," nam je pojasnila Pia, ki kljub razdalji med njima ohranja upanje za skupno prihodnost. Kot pravi, jo je fant navdušil že ob prvem srečanju, vendar pa je po njegovi prvi vrnitvi v Anglijo za kratek čas pozabila nanj, saj je mislila, da se stvari med njima ne bodo izšle. "Narazen sva šla, preden sem se preselila v Big Brother. Ko sem se vrnila iz Beograda, sva se odločila, da znova poskušava, ker je bil tudi on v Sloveniji. Od takrat sva izkoristila vsako priložnost za druženja in spoznavanja v Sloveniji, na žalost pa je kmalu zatem prišel čas, ko je spet moram oditi v London, vendar je najava o njegovem odhodu tokrat prišla s povabilom, da se mu v prihodnosti pridružim," je svojo ljubezensko zgodbo nadaljevala Pia.

"V Londonu sem bila do zdaj samo enkrat, zato mi je bila odločitev o tem, da ga presenetim v njegovem mestu, takoj všeč. Tako nad mestom kot nad ljudmi sem bila preprosto navdušena, zato bom v prihodnje resno razmislila, ali naj se mu pridružim. Pred kratkim mi je namreč priskrbel službo v podjetju, v katerem dela tudi sam," nam je še povedala. Skrivnosti Američan je po njenih besedah namreč zaposlen v prečudoviti restavraciji kot natakar, vendar ne takšen, kot smo jih vajeni pri nas. "Predlagal mi je, da bi bila primerna za delo hostese, ki stranki dodeli in jo odpelje do mize. Ko sem videla restavracijo in način dela na lastne oči, se mi je zdelo vse zelo filmsko. V omenjeni restavraciji moraš namreč na mizo čakati tudi po več ur," nam je še povedala Pia in še enkrat poudarila, da se že dolgo za kakšno stvar ni tako močno zagrela kot za misel o novem domu na britanskem otoku.

■ Kaja Milanič

Priporočamo