Pia Filipčič: "Takoj po šovu na operacijo"

Pia Filipčič: "Takoj po šovu na operacijo" (foto: Lea) Lea
Vir: Lea
18. 3. 2015

Minuli konec tedna smo po večletnem premoru spet slišali značilni glas Velikega brata. Le uro pred vselitvijo tekmovalcev smo vohljali po njihovem novem nadstandardnem domu, zvečer pa bili v studiu na prvi oddaji priča številnim sočnim pripetljajem.

Za enega izmed njih je poskrbela tudi mična tekmovalka Pia Filipčič, ki je priznala, da se je rodila kot moški. Mi pa smo v arhivu izbrskali fotografijo iz leta 2009, ko je kot Elvis prepevala v zasedbi Uporniki.

Tekmovalka, ki se je rodila kot moški

Primorka Pia, ki se je v spremstvu Tine in Tomaža v hišo vselila že dan prej, se je rodila kot moški, česar nobeden od tekmovalcev ne ve, saj Pia z izredno privlačnim videzom ne zbuja nobenih sumov o svojem spolu. Kot smo utegnili izvedeti, je Pia transseksualka, ki ne mara govoriti o tem, da je bila v preteklosti fant, saj se počuti kot ženska. Izvedeli smo tudi, da si Pia, ki je že tako in tako videti kot izredno zapeljiva ženska, prav tako pa si je ime uradno spremenila takoj, ko je dopolnila 18 let, že dalj časa želi operacije, s katero bi spremenila spol. Le ugibamo lahko, ali je njena vselitev v beograjsko hišo Big Brother povezana tudi z dejstvom, da prav v srbski prestolnici slavijo po najboljših operacijah spolnih organov. Tu si je vagino recimo naredila tudi dolgonoga slovenska diva Salome. Morda bo Pia glavno nagrado 50 tisoč evrov ob morebitni zmagi porabila za omenjeno operacijo, ki bi lahko njeno bivanje v Beogradu podaljšala še za kakšen teden ali dva.

Pričakujte nepričakovano

Kot je za Velikega brata značilno, se prvi preobrat zgodi že na začetku. Čeprav bo 15 tekmovalcev bivalo na 500 kvadratnih metrih prestiža, so se morali že ob vselitvi razporediti po treh kategorijah stanovanjskih privilegijev. 'Žreb ključa' (kasneje se je sicer izkazalo, da so bili v ozadju elitni stanovalci) je namreč tekmovalce vselil v nadstandardni del stanovanja, v katerem se poleg prostornih dnevnih prostorov najde tudi notranji bazen, ali v sobo za služinčad. Tekmovalci pa se ob vselitvi niso zavedali, da je v hiši pravzaprav še eno elitno stanovanje, v katero so se trije tekmovalci vselili že dan prej. Kot smo utegnili slišati od srbske produkcijske ekipe, ki ima s produkcijo podobnih resničnostnih šovov že kar nekaj izkušenj, se je omenjeni preobrat v preteklosti izkazal kot eden najbolj zanimivih.

Obkroženi z dizajnerskimi kosi

Hišo Big Brotherja, ki bo za najbolj zvesta tekmovalca streha nad glavo kar 105 dni, je opremila ekipa srbskih dizajnerjev in scenografov. Ti naj bi dokončno notranjo podobo hiše končali v izjemnih 14 dneh, v hiši pa je kar nekaj kosov vrhunskega dizajna in visokega cenovnega razreda. Kljub vsemu razkošju pa v hiši ni mogoče najti nobenega svinčnika in papirja. Tako bi si tekmovalci namreč lahko pisali skrivna sporočila, Big Brother pa želi slišati vse in vsakogar. Prav tako je v hiši prepovedano šepetanje, kaznujejo se tudi tekmovalci, ki ne nosijo mikrofona.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri