Pia Filipčič: "V svojem telesu se še nikoli nisem počutila bolje"

Pia Filipčič: "V svojem telesu se še nikoli nisem  počutila  bolje" (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
30. 4. 2018

Za Koprčanko Pio, zmagovalko šova Big Brother, je bilo zadnjih nekaj mesecev polnih sprememb. Našla je službo v prodajalni čevljev in dodatkov za ženske v koprskem trgovskem centru, hkrati pa se je s pomočjo strokovnjakov spremenila tudi njena postava. Rjavolaska si je namreč zaželela več oblin, ker pa ji po naravni poti ni uspelo, se je odločila za poseg preoblikovanja telesa s prenosom lastne maščobe.

"Ne morem reči, da nisem bila zadovoljna s svojo postavo pred posegom in da se nisem počutila samozavestno, ker sem se. Motila me je le ena stvar, in sicer da moje telo ni imelo izrazitih oblin. S tem se na začetku nisem obremenjevala, še več, želela sem si biti čim bolj vitka in v svojem telesu sem se počutila v redu. Z leti pa sem začela bolj ceniti izrazitejše obline in večjo ritko, in ker mi moja genetika ni omogočala, da bi tako postavo imela na naraven način, sem se odločila za lepotni poseg," nam je zaupala Pia, ki pa svojega telesa ne zaupa kar vsakomur.

Tako je za pomoč pri preoblikovanju poprosila prave strokovnjake, ki jim zaupa: "Po obširnem raziskovanju sem našla dr. Mirana Križančiča iz Estetike Nobilis, ki ima s preoblikovanjem teles veliko izkušenj. Ko mi je povedal, da za odličen rezultat ne potrebujem silikonov in drugih umetnih polnil, ampak da mi lahko preoblikuje postavo z lastno maščobo, sem vedela, da se bom prepustila njegovim rokam." Poseg preoblikovanja telesa s prenosom lastne maščobe je eden najpogostejših posegov oblikovanja telesa, na katerega prisegajo tudi številne zvezdnice. Pa jo je bilo kljub temu kaj strah?

Pia Filipčič: "V svojem telesu se še nikoli nisem  počutila  bolje"

"Operacije me ni bilo strah in sem se je zelo veselila. Tudi na dan operacije nisem imela nobenih pomislekov. Šele ko sem ležala na operacijski mizi in tik preden sem dobila anestezijo, pa sem se zelo ustrašila in se vprašala: ''Ojoj, kaj mi je tega treba?!'' Bilo me je tako strah, da sem skoraj pobegnila iz operacijske dvorane. Pomirilo me je samo dejstvo, da sem v dobrih rokah in da mi ne bo nič hudega. Tako je tudi bilo, ko sem se prebudila. Bolečine so bile dokaj hude, ampak sem zelo hitro in uspešno okrevala, tako da sem že zelo hitro vsem razkazovala svoje novo seksi telo," se spominja zmagovalka šova Big Brother, ki so jo med operacijo spremljale tudi številne kamere.

Pia Filipčič: "V svojem telesu se še nikoli nisem  počutila  bolje"

Po posegu se tako počuti dosti bolj samozavestno in seksi. "Zdaj po ulicah hodim še z bolj dvignjeno glavo kot prej in nikoli ne manjka pogledov in nasmehov, ki jih dobim, ko korakam skozi množice. Zdaj me tudi ni sram obleči majčke, ki razkrivajo moj seksi trebušček, saj je dr. Križančič poskrbel, da je odstranil vso odvečno maščobo s predela trebuha in jo vstavil tja, kjer mi jo je najbolj primanjkovalo, in sicer v boke in zadnjico. Nikoli se še nisem počutila boljše v svojem telesu," z žarom v očeh pove Pia, ki je tako povsem pripravljena na poletne mesece, ko razkrijemo nekaj več gole kože.

Pia Filipčič: "V svojem telesu se še nikoli nisem  počutila  bolje"

Besedilo: Alojz Petrovčič, Maja Muhič // Foto: Igor Zaplatil, osebni arhiv