Pia in Tibor (Big Brother) se končno selita v hišo?

Pia in Tibor (Big Brother) se končno selita v hišo? (foto: POP TV, Primož Predalič) POP TV, Primož Predalič
27. 3. 2015

Po zdaj že tednih izolacije v skrivnem elitnem delu Big Brotherjeve rezidence se Pia jutri končno seli v hišo. Pa ne le Pia, tudi Tibor se vrača v središče dogajanja.

Petek, ki je tudi sicer prelomen za dogajanje v Big Brotherju, saj se v oddaji z Ano Marijo Mitić ravno takrat odloči, kdo ostaja in kdo odhaja, bo očitno več kot pester.

Tibor in Pia sta se po odhodu nergave (in po mnenju tistih, ki stanovalce hiše opazujejo redno, prek prenosa v živo, in torej ne le prek oddaj, ki dogajanja v hiši zajamejo zgolj fragmentno, tudi dvolične) Tine, dodobra razživela, povezala in spoznala, predvsem pa s svojimi dovtipi zelo zabavala gledalce. Ker pa je izolacija, še posebno tako dolga, psihično zelo naporna, je njuno veselje vsekakor razumljivo in na mestu.

Po Big Brotherjevih pravilih bosta njuno mesto vendarle morala zapolniti dva druga stanovalca. Kdo in kako se seli v elitni del, bo znano že kmalu.

Še to! Tibor ve ;)

Piino adamovo jabolko, glas, velike noge, pogosto britje na mestih, s katerimi ženske običajno nimajo toliko dela ... a si zaenkrat še ni upal vprašati Pio direktno. Je pa naše dežurne 'informatorje' (z Big Brotherjevega foruma, ki dobro vedo, da jih beremo tudi mi - recimo temu po Darjino kar: igra v igri :P) najbolj razveselilo dejstvo, da bo pri gledalkah nadvse priljubljen Tibor simpatično (in pri praktično vseh priljubljeno) Pio ščitil pred potencialno manj strpnimi stanovalci tudi v hiši.