Pia Pustovrh: Od kod razbita ustnica?!

Vir: Lea
10. 2. 2012

Plavolasa voditeljica na Pink SI Pia Pustovrh je že kot otrok kazala znake športne nadarjenosti. Več kot deset let je dnevno po nekaj ur preživela na treningih ritmične gimnastike. Potem je vse skupaj opustila, a se ji to pri postavi ni poznalo. Ker je začutila, da se to bonitetno obdobje izteka, je znova pošteno zavihala rokave.

Danes uspešna in vse bolj iskana voditeljica v Sloveniji priznava, da zadnja leta športnim aktivnostim ni dajala poudarka, po zaslugi prijatelja, ki jo je pred časom izzval, pa je znova prestopila prag fitnesa in si tik pred začetkom novega leta obljubila, da bo v letu 2012 njeno že tako seksi telo še bolj fit. Za to je izbrala tudi najprimernejše mesto: Oazo – najsodobnejši center vadbenih užitkov v Ljubljani.

Velika ljubezen: ritmična gimnastika

Pia pravi, da se je kot majhna deklica spogledovala s številnimi športnimi panogami – tenisom, smučanjem pa tudi plesom. Iskrica pa je preskočila v telovadnici. “Ritmični gimnastiki sem bila resnično predana, po več kot desetletju pa sem tekmovalno preprogo zamenjala za odre oziroma studio. Pomembno je, da občinstvo ostaja. In njihov iskreni aplavz je moja zmaga.” Druga ljubezen je bil ples, poleg te aktivnosti pa je Pia preizkušala še številne druge športe. “Celo na trening hokeja sem šla in odšla z razbito ustnico. (smeh) Malce predivja sem bila. Mi je pa moja mami vedno stala ob strani in mi omogočala vse. Danes sem ji predvsem hvaležna, da mi je privzgojila vztrajnost in predanost sanjam.”

Oaza: novi izziv

Ker je z dušo, se ob ponovnem vstopu v fitnes hrani, sploh pa sladkarijam, med drugim sočnim dobrotam slaščičarne Dulcis, ne bo odpovedala. “Treba je misliti na sladko življenje in zadovoljno dušo. Oaza je predvsem dolgoročna naložba v zdravje in fit videz. Pisana mi je na kožo. Sproščeno vzdušje, prijazno osebje, zračen in zelo urejen prostor. Oaza je miss med fitnesi. Najprej se spravim na tekač ali steper, ker imata najboljši razgled, potem pa naprej. (smeh) Moja kilaža trenutno ni problematična, si pa želim predvsem čvrstosti. Všeč mi je tudi, da so tukaj trenerji ves čas na voljo in pazijo, da gibe izvajaš pravilno. Diskretno pristopijo, popravijo ali pojasnijo. Tudi lastnika Goga in Dule sta vedno tako nasmejana, da je dobra volja med vadbo zagotovljena.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri