Pia Pustovrh: Povečala si bo joške?!

Pia Pustovrh in Chorchyp (foto: Pink TV) Pink TV
Vir: Nova
3. 11. 2011

Odkar simpatična voditeljica ni več zapeta do vratu, ampak pokaže vsaj delček dekolteja, se pojavljajo vprašanja, ali ima naravno oprsje ali pa ga je povečala kirurško. A nekaj je jasno: košarica, ki jo ima zdaj, ji očitno ni dovolj!

Je lepa, pametna, postavna, suha, zgovorna, za piko na i pa ima še bujen dekolte. Pia je, kot kaže, sanjska ženska marsikaterega zahtevnega moškega, a je svoje želje in 'hrepenenja' zaupala le enemu – Chorchypu.

Ko ga je to nedeljo gostila v svoji oddaji Vikendvizija na Pink Si in se nehote zagledala v tisto goro mišic, ki jih postavni glasbenik in športnik premore, si ni mogla kaj in ga je vprašala, ali ji pokaže kakšno vajo za povečanje prsnih mišic. Z masiranjem si je pred leti joškice v joške že spremenila Saška Lendero in njeni metodi je sledila marsikatera ženska, Chorchyp pa je Pii pokazal vajo, ki prsi ne le poveča, ampak jih tudi učvrsti. Verjetno je bil marsikateri gledalec presenečen, da je sicer na trenutke zadržana Pia vajo preizkusila kar takoj, pred kamerami. No, z 'joškami' pa je vseeno bolje otresal Chorchyp …