Pia Pustovrh zamenjala Maria Galuniča?!

Vir: Lea
21. 10. 2011

Odkar se je priljubljeni voditelj Mario Galunič umaknil s televizijskih zaslonov, so se začela pojavljati ugibanja, kdo bo zasedel njegovo mesto. Pojavilo se je kar nekaj imen, večinoma moških, vendar vse bolj postaja jasno, da ga bo verjetno nadomestila ženska voditeljica.

Nedeljsko popoldne se bo očitno z nacionalne televizije preselilo na Pink Si, saj naj bi bila novi Mario prav Pia Pustovrh, ki ima na Pink Si nedeljsko oddajo Vikendvizija. Lepotička je imela svojo oddajo že lani in očitno je bila tako uspešna, da se je novo vodstvo na Pinku odločilo, da oddajo Vikendvizija pusti na sporedu kar ob istem času – torej v nedeljo popoldne.

Sicer pa lahko med Mariem in postavno Ljubljančanko najdemo več vzporednic. Oba veljata za uglajena, pa naj gre za življenjski stil, izrazoslovje ali pa način vodenja oddaje, oba v svoji oddaji gostita uspešne Slovence (Pia je na primer gostila Nušo Derenda in Rudija Bučarja, ki sta bila pogosta gosta tudi v Marievi oddaji) in po najboljših močeh ustvarjata družinsko vzdušje – tudi z izbiro gostov, saj je Nuša Derenda v studiu Vikendvizije predstavila moža Frenka, Werner ženo Andrejo, plavalec Martin Strel pa kar sina Boruta. Pa naj kdo reče, da so govorice, da Pia postaja novi Mario, iz trte izvite!

Priporočamo