Pia, Tina, Tanja, Jasna ... pokažite nam joške!

Vir: Nova
31. 1. 2012

Očitno je Slovenijo, predvsem pa tisti del prebivalstva, ki ima mošnjo v hlačah, po seksi objavah slovenskega Playboya kar dveh lepotic zapored, Iris Mulej in Tatjane Tutan, zajela golomanija. Kot kaže naša anketa na portalu, navijamo za Pio.

Pia pravi ne

Naše uredništvo je namreč pred tednom dni bralkam in bralcem zastavilo vprašanje: »Katera znana Slovenka bi se morala gola fotografirati za Playboy, ker je škoda, da skriva svoje seksi telo?« In začelo se je klikati … »Med glasovalci je bilo slabih 51 odstotkov moških, kar pomeni, da so si moški in ženske tokrat v mnenjih precej blizu,« nam je povedala urednica portala Andreja Freyer.

Med predlaganimi je visoko vodstvo s kar dobrimi 37 odstotki prevzela voditeljica na Pink TV Pia Pustovrh, ki smo jo, kako prikladno glede na tematiko, ujeli, preden je skočila pod prho. »Sem videla, da imam očitno prave oboževalce, ja,« se je zasmejala Pia, za katero je očitno še kako zaželeno, da bi nam pokazala še kaj več kot že videno oprsje na naslovnici revije Nova, ko jo je ujel naš paparac. »Hvala vsem, ki so glasovali, za tak kompliment, za vas se bom trudila še naprej. Žal pa za zdaj ne vidim smisla v tovrstnem slikanju. Nekaj mora ostati za domišljijo,« se je, prepričana, da je v Playboyu ne bomo videli, razgovorila Pia. Pa smo šli, razočarani nad neuspehom, potrkati na druga vrata in oboževalcev vedno vroče Tanje Žagar nismo pustili na cedilu.

Tudi Tanja noče, Tina bi lahko

»A, spet smo pri Playboyu,« se je zasmejala Tanja. »Za zdaj sem še vedno preveč sramežljiva za takšno slikanje. Mogoče se kdaj pojavim v Playboyu, kar se lahko zgodi, če se tovrstne slike iz zasebnega arhiva izgubijo med selitvijo, ki se dejansko bliža,« je bil kratek in nasmejan komentar Tanje, ki pravi, da takšne slike sicer skrbno čuva. Kaj bi dali, da bi bili njen trdi disk …

Med najbolj zaželenimi Slovenkami, ki bi jih radi videli gole, je tudi Jasna Kuljaj. »Za tovrstno slikanje sem še premlada. Zdi se mi, da je na straneh tovrstnih revij najlepše videti zrele ženske, saj so po mojem bolj ženstvene, lepše zaobljene in njihove oči so bolj zgovorne. Se slišimo torej čez kakšno leto ali dve,« se je odločila Jasna

Sicer tretjeuvrščene, ki pa bi z največjim navdušenjem prav zdaj lahko pokazala, kako je videti brez vsega, pišemo seveda o Tini Maze, pa nam ni uspelo priklicati. Vrhunska športnica, za katero se večina Slovencev strinja, da je prekleto seksi, se je namreč našim klicem spretno izognila kot vratcem na smučišču, zato za Tino le naš prijateljski nasvet: sleci se za Playboy, s spodnjim perilom imaš tako ali tako zadnje čase le težave.