Pijina skrivnost je razkrita

Žiga je razkril Pijino največjo skrivnost (foto: print screen) print screen
28. 3. 2015

Po včerajšnji oddaji v živo se je v hiši Big Brother zgodilo kar nekaj sprememb. Ne le, da sta se Pia in Tibor preselila k ostalim tekmovalcem, temveč je kot kaže na prostosti tudi Pijina največja skrivnost.

Enaindvajsetletna Pia, ki je vse od začetka šova preživela v elitnem delu hiše Big Brother, je do zdaj (navkljub resnim sumom nekaterih) v hiši dokaj uspešno varovala svojo skrivnost - in ta je, da se je v resnici rodila kot fant. A kot kaže je njenih skrivalnic konec. Potem, ko je njen izvorni spol v tem tednu skorajda razkrinkal že Tibor, je Žiga v trenutku, ko je Pia vstopila v hišo, opazil njeno adamovo jabolko in to že isti trenutek povedal vsem sostanovalcem.

Žiga je Pio že ob predstavitvi provokativno vprašal: "Si bil prej tudi tako visok?", o tem, da je njena skrivnost zunaj, pa ji je dal vedeti tudi takrat, ko ni vedel ali naj jo nagovarja z ona ali on. Sotekmovalcem je kasneje v pogovoru tudi priznal, da jo bo direktno vprašal, ali ima še vedno moški spolni ud.

Piji, ki je ta trenutek skupaj s Tomažem in Tiborjem zunaj hiše Big Brother najbolj priljubljena, prav tako mnogi njeni oboževalci že trepetajo, kako jo bodo v prvih dneh sprejeli ostali stanovalci, je Tomaž v ganljivem govoru v poznih nočnih (in zgodnjih jutranjih) ura obljubil viteško zavezništvo, skupaj z nekaj napotki, kako naj v tej novi situaciji (tudi ob razkritju njene velike skrivnosti) odreagira, da se zaščiti pred morebitnim obsojanjem ali provokacijami.

Komentatorji na forumih in facebooku so mnenja, da dogajanje v tokratni hiši Big Brother še ni bilo tako razburljivo, kot je prav zdaj ;)