Pika Božič je še vedno prava lepotica

12. 4. 2019

Slovenska pevka in uspešna poslovna ženska Pika Božič je še vedno prava lepotica, ki osvaja s svojim mladostnim videzom.

Pike Božič se spominjamo po njenih drznih modnih kombinacijah, ki jih je nosila na glasbenih odrih, v času ko je imela uspešno pevsko kariero. Danes je daleč stran od glasbenih odrov in živi umirjeno družinsko življenje, le redko kdaj pa jo je mogoče zaslediti v medijih ali na družabnih dogodkih.

Danes v Ljubljani vodi center lepote, pomlajevanja in dobrega počutja, ki se ukvarja predvsem z ženskami. Od časa do časa sicer še stopi na oder, a takšnih trenutkov je zares malo. Je pa še vedno prava lepotica, na katero so leta kar nekoliko pozabila, saj se zdi, da se je čas za njo ustavil. Ko je nedavno dajala intervju za eno od slovenskih komercialnih televizij, je bila videti lepša kot kdajkoli prej. Vsekakor ji družinsko življenje in medijski premor dobro deneta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala ekipi POP TV ( Vizita) za povabilo in prijeten klepet... Vec na Vizita.si v mesecu maju❤️ #lahkozanosim #poptv #vizita #neplodnost #shinebyplital #novapodoba #❤️

A post shared by Pika Bozic (@bozicpika) on