Pika Božič se je z ganljivim zapisom poslovila od očeta: "Vedno sem ponosno povedala čigava sem ..."

Pika Božič se je z ganljivim zapisom poslovila od očeta: "Vedno sem ponosno povedala čigava sem ..." (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
23. 11. 2020

Nekoč priljubljena pevka, zdaj pa uspešna podjetnica Pika Božič žaluje, umrl je njen oče.

Žalostno novico je objavila na svojem Facebook profilu, kjer se je na lep in ganljiv način poslovila od človeka, ki ji je pomenil zelo veliko.

"Naš oči Evstahij! Pa si nas še ti zapustil... Življenje je kot reka... Prej ali slej jo tok odnese tja kamor je njena pot... in tebe je reka ponesla na drugo stran mavrice ...nazaj k mami... A pot se tu ne konča. To slovo ni nekaj, kar je za večno... je samo križišče, kjer čakamo, da nas ponese na novo pot, ki vodi do vaju... tja visoko... Hvala ti za vse trenutke.. za prečudovite spomine... za modre besede in ta neprecenljivi občutek varnosti s katerim si nas “ovijal” vso življenje....," je zapisala Pika ob lepi, črno-beli fotografiji, na kateri je v družbi svojih staršev.

Njeni oboževalci in prijatelji so ji namenili izraze sožalja in sočutne besede ob boleči izgubi. Na koncu je Pika še dodala: "Vedno sem ponosno povedala čigava sem...Sem MESOJEDČEVA.... in hvala ti za to.."

 

Naš oči Evstahij! Pa si nas še ti zapustil... 💔🕯 Življenje je kot reka... Prej ali slej jo tok odnese tja kamor je...

Posted by Pika Bozic on Saturday, 21 November 2020