Pika Božič: Zakona je konec!?

Vir: Nova
27. 3. 2012

Ko je bila pred dobrim desetletjem še rosno mlada pevka Pika Božič na višku svoje slave, je kot bomba odjeknila novica o poroki in nosečnosti. Izbranec je bil takrat eden izmed najboljših in slovenskih hokejistov Dejan Kontrec.

Poznavalci para so komentirali, da se zveza med seksi glasbenico in lepim športnikom pač ne more obnesti, da sta si preveč različna. Mediji smo takrat to razmišljanje enoglasno označili kot nevoščljivost dvema uspešnima človekoma.

Sprva je v zakonu kazalo kar lepo, hčerkica, nato še sin, a so vsake toliko časa pricurljale informacije o takem ali drugačnem nesoglasju oziroma sporu. Pred leti naj bi se Dejan za nekaj časa menda celo odselil iz družinske hiše ob Koseškem bajerju na Prule, kjer je živel prej.

Dejanovi hokejski kolegi tudi ne morejo pozabiti scene, ko mu je Pika pred Olimpijo od doma pripeljala vse njegove obleke in jih iz avta zmetala kar na tla. Takrat se jim je zdelo smešno, zdaj pa vedo, da je bila to le ena izmed epizod, ki je zakon očitno pripeljala do konca.

Napovedi črnoglednežev so se tako žal uresničile.

Priporočamo