Planetova voditeljica razkrila nosečniški trebušček

Planetova voditeljica razkrila nosečniški trebušček (foto: Osebni album) Osebni album
11. 11. 2019

Jasmina Kandorfer, voditeljica jutranje oddaje Klepet ob kavi, je potrdila, da je noseča. Nekaj časa je v oddaji skušala naraščajoč trebušček zakriti z oblačili, zdaj pa skrivnost le razkrita. Klepet ob kavi lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka zjutraj.

Jesen je v življenju simpatične rjavolaske poskrbela za več sprememb, saj se je s svojo pogovorno oddajo preselila na Planet TV, nova vloga pa jo čaka tudi zasebno. "Drugi mesec nosečnosti je bil zame izjemno naporen zaradi slabosti, ki so trajale po 24 ur na dan, brez prestanka," je povedala 31-letnica. V tem času je bila tudi zelo utrujena: "Bili so dnevi, ko sploh nisem šla iz postelje, razen na stranišče, saj nisem zmogla ničesar."

Zdaj se počuti bolje in pridno snema oddaje, ki jih bo veliko posnela tudi vnaprej, zato je gledalci skoraj ne bodo imeli priložnosti pogrešati. "Gledalcev ne bom zapostavljala, svoje družine pa tudi ne. Imam super ekipo doma in na snemanjih, pomagala pa mi bosta tudi dva nova voditelja," pravi Jasmina Kandorfer.

Priporočamo