Playboyeve zajčice na snemanju TV-nadaljevanke Strasti

VIsokorasla lepotica Daša s svojimi soigralci. (foto: Jani Bozic) Jani Bozic
Vir: Govori.se
29. 12. 2008

Playboyeve zajčice Barbara, Doroteja in Katja so skupaj s prijateljicama miss Hawaiian Tropic Dašo Podržaj in misico Katarino Benček postale afriške lepotice.

"Odzvale smo se prijaznemu povabilu producenta serije Strasti, kjer so potrebovali nekaj seksi deklet. In kje lahko naješ bolj seksi punce kot pri Playboyu," se je zasmejala Doroteja, ki se je v vlogo odlično vživela, Katja pa je dodala, da jo je najbolj ubijala zgodnja jutranja ura, saj so se dekleta zbrala pred studiem že ob 6. uri zjutraj. "Meni takšne stvari res 'dogajajo' in vesela sem, da lahko izkusim, kako poteka takšno snemanje," je bila nad ekipo navdušena Barbara, ki se je na snemanju, ki je trajalo kar šest ur, tudi dobro zabavala.

In naša havajka Daša, na posnetkih nedvomno najvišja 'afriška deklica' na zabavi? "Odlično, veseli me, da so me opazili že takoj po prevzemu krone in lepotnega naziva, takšna snemanja so odlična izkušnja zame in strinjam se, da je zelo zanimivo," se je zasmejala Daša in spremljala snemanje nadaljevanke naprej.

Priporočamo