Dekleta, pozor! Pazite se lažnih fotografov za Playboy!

Tudi Playboyeve zajčice se počutijo varne ob odgovornemu uredniku Playboya Borutu Omerzelu. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Govori.se
21. 1. 2010

Slovenski Playboy je še povečal varnost vseh deklet, ki želijo pokazati svoje čare v najbolj priljubljeni moški reviji.

"V preteklosti so že bili primeri, da so fotografi, pa tudi kdo drug, nepooblaščeno, torej lažno, ponujali fotografiranje za našo revijo. Drugi, razen pooblaščenih fotografov, tudi ne smejo v Playboyevem imenu opraviti poskusnega fotografiranja, saj za studijsko poskusno fotografiranje poskrbijo naši profesionalci, dekleta pa so zavarovana s pogodbo, da bodo poskusne fotografije po naši odločitvi glede sodelovanja uničene," nam je povedal glavni in odgovorni urednik slovenskega Playboya Borut Omerzel.

Prav zato so pri Playboyu na naslovu www.playboy.si/postani-playboyevo-dekle poimensko našteli vse ljudi, ki so pooblaščeni za komuniciranje z dekleti, in dodali tudi njihove fotografije. "Gre za varnost vseh deklet in za to, da želimo, da se tista dekleta, ki se odločijo za slikanje za našo revijo, pogovarjajo s pravimi ljudmi in dobijo prave informacije na pravem mestu. Po e-pošti pa se lahko tako kot do zdaj prijavijo na naslovu playboy@adriamedia.si. Zaželeno je, da nam pošljejo tudi kakšno svojo fotografijo," je še povedal Omerzel.