Playboyeva dekleta obnorela vojake v Afganistanu!

Vir: Nova
13. 7. 2009

Playboyeva dekleta so res navdušila vojake! Ne le v reviji Playboy, ampak tudi na karticah, ki jih je eden izmed vojakov kot sel ponesel v daljni Afganistan. Seveda so šle lepotice kot za med, vojaki, čeprav poročeni, pa si najbrž ob njih še večkrat burijo domišljijo kot ob svojih ženah. Lepotice so res mamljive – pa čeprav le na papirju!

Ko je do Playboyevih deklet prispela zamisel o podpisovanju kartic, so se vsa odzvala z velikim veseljem. »Nekaj neverjetnega je, kako lahko z malo truda in s tako majhnim dejanjem ljudem polepšaš življenje, poleg tega pa verjamem, da osamljenim vojakom kakšna malo bolj vroča fotografija zelo popestri dan,« se je navihano nasmehnila Sanela Vuković, Playboyevo dekle leta.

Medtem ko je napetost v garderobi pred Playboyevo zabavo rasla, so tudi dekleta vse bolj razmišljala, kaj napisati na razglednice. Vlasta Marn, ki se je v Playboyu predstavila kot strastna ljubiteljica trdega jekla, je kar nekaj časa premišljevala, kaj napisati, potem pa se je odločila, da bo fantom pisala v prvi osebi.

»'Zate, slovenski vojak', se mi je zdel odličen napis ob mojem podpisu, saj nagovorim človeka v prvi osebi in ne glede na to, da nisem nikoli spoznala fantov, ki so razglednice dobili v roke, upam, da mogoče kakšnega celo spoznam. Vse je mogoče – le da se vrnejo,« nam je navdušena nad mišičnjaki v uniformah zaupala Vlasta. Nikoli se ne ve – mogoče pa jih nagice počakajo na letališču!stran, je to že postalo sporno.«

Grebli so se za kartice!

Ko je kartice prinesel eden izmed vojakov, ki se je z dopusta vrnil na vojaško misijo v Afganistan, je bilo navdušenje popolno! »Kartice z avtogrami smo kot na tržnici zložili po kupčkih, potem pa so se vojaki zagnali v njih kot svinje v koruzo. Nekateri so si jih nabrali po več, najprej pa je šla tista blondinka ob konju,« nam je povedal eden izmed pripadnikov SV.

»Takoj za njo je bila `razprodana` Andreja Karba, največ pa jih je šlo od Vlaste. Normalno, ko jih je pa največ podpisala.« Omenjeni vojak nam je še zaupal, da se za slovenske lepotice precej zanimajo tudi pripadniki drugih sil, sploh italijanskih. »Vsak dan poslušamo samo še `Que bella bellisima!`, medtem ko imajo podpisane fotke zataknjene kar v hlačah na riti. A mislijo, da so božje podobice ali kaj?!«

Zoja Ahlin, DonFelipe