Playboyeva lepotica pod Veliko planino

10. 7. 2015

Kot vroče žemljice se prodaja zadnji izvod revije Playboy, saj je v njem razgaljena pevka Kataya.

Zadnje mesece se je kot imitatorka dokazovala v eni najbolj gledanih oddaj Znan obraz ima svoj glas, svojo kariero pa je razširila tudi čez lužo. V Ameriko pravi, da se bo še vrnila, k večji prepoznavnosti pa ji bo zagotovo pripomoglo tudi slikanje, tokrat že drugič, za najbolj priljubljeno moško revijo Playboy.

Medtem pa delovna Kataya ne postopa in čaka na ponudbe, ampak ves čas nastopa. Zanimive so lokacije njenih nastopov. Sama pravi, da pri tem ni prav nič izbirčna, da ima rada vsako publiko, najsi je to v ljubljanskem trendovskem lokalu cirkus ali v Kamniški Bistrici pri Gostilni pod žičnico ob vznožju na Veliko planino. Ravno tam bo nastopila jutri, od 13. do 19. ure in goste zabavala v zavetju senčnega gozda. Kot so zapisali v aktualni številki revije Playboy: „Pojdite na njen nastop, pa vam nikoli ne bo šla več iz glave: Kataya ima eksplozivno energijo, divji nastop in prodeoren vokal, ob katerem se vam bo naježila koža."

Predlog za izlet: Pohodniki se lahko dopoldne odpeljete z nihalko na Veliko planino, se sprehodite po prečudoviti neokrnjeni naravi, nato pa se ob vrnitvi v dolino Kamniške Bistrice ustavite pri Gostilni pod žičnico, kjer bo veselo v družbi Kataye, poskrbljeno pa bo tudi za vaše brbončice s slastnimi jedmi iz žara.

Značke: Kataya