Playboyevi lepotici v Singapurju

Lepotički sta dali tudi nekaj intervjujev za tamkajšnje medije. (foto: D.L.) D.L.
Vir: Govori.se
21. 4. 2009

Playboyevi dekleti Sabina Mali in Sabina Remar sta se ravno včeraj vrnili iz Singapurja, kjer sta lepotički v živo spremljali zabavo in dogajanje ob rojstvu tamkajšnje izdaje najbolj prodajane revije za moške na svetu.

Pri reviji, ki v Singapurju sicer nosi ime VIP (s klikom si oglej posnetek prispevka tamkajšnje TV) in izhaja v nekoliko drugačni izvedbi, pa so za naši lepotički tudi lepo poskrbeli.

"Že to, da smo bili nastanjeni v hotelu visoke kategorije, ki ima le 30 sob, vam verjetno pove veliko o prestižu, ki so nam ga organizatorji pripravili. O vsem skupaj lahko povem le najboljše in najbolj noro," nam zaupa v kratkem telefonskem pogovoru Sabina Mali, ki si kljub nekajurni razliki odtrga čas za nas, medtem ko leži v sobi, ki so jih, vsako posebej, oblikovali znani singapurski mladi umetniki.

Je še nekoliko utrujena od prejšnjega dne, ker so odšli na otok Bintan, ki ga najdemo na uro proč oddaljeni Indoneziji . »V sredo naju je čakalo slikanje, ki je obe nekoliko utrudilo, po drugi strani pa so nama izkazovali veliko pozornost, saj so naju slikali za revijo VIP, kot se imenuje tamkajšnja različica Playboya.

V Singapurju je sicer revija prepovedana, zato smo se slikali v kopalkah, ker golota v revijah ni dovoljena,« doda Sabina Remar, menda med tem, ko si Malijeva odstranjuje še zadnja ličila pred spanjem. Playboyeva dekleta morajo biti pač vedno urejena.

Več o dogajanju v Singapurju pa preberite v zadnji številki revije Nova.