Playboyu za njegovih 100 svečk ;)

Vir: Govori.se
8. 10. 2009

Prva številka slovenskega Playboya, najboljše revije za moške, je popestrila slovenski medijski prostor leta 2001, ta petek pa je izšla jubilejna, 100. po vrsti!

Tokrat naslovnice izjemoma ne krasi kakšna prelestna lepotica, po katerih je revija, v kateri je mogoče najti prav ‘vse, kar moške zabava’, tako znana, saj so snovalci revije v ospredje postavili slavnega Playboyevega zajčka – vsem dobro poznani logo, ki pooseblja duh Playboyeve filozofije.

Da stota številka slovenskega Playboya ni ravno mačji kašelj, boste bolj ali manj strastni zbiratelji revije opazili že, ko boste na mestu siceršnjega uvodnika aktualnega urednika našli čestitko samega gospoda Hugha M. Hefnerja.

Jubilejna številka je še kako posebna!

Vsi, ki najbolj znano moško revijo na svetu, kupujejo predvsem zaradi intervjujev (in verjemite, da teh ni malo), bo gotovo navdušil intervju z dr. Danilo Türkom. Poudariti moramo, da je slovenskemu Playboyu kot edinemu Playboyu na svetu uspelo intervjuvati kar dva aktualna predsednika države, dr. Janeza Drnovška junija 2006 in dr. Danila Türka v 100. številki.

Ljubitelji ženske lepote – kar bralci Playboya brez dvoma so – si bodo tokrat zares lahko spočili oči. Poleg fotografij znane lepotice povsem na začetku revije, Špele Grošelj, bolj znane tudi kot Atomična Špela, je svoje mesto v reviji našel tudi izdaten šopek vseh – poudarjamo: prav vseh! – Playboyevih deklet, ki so jih pri slovenskem Playboyu slekli bodisi za 'piktorial' ali pa 'duplerico' do te zadnje, 100. številke!

Seveda pa gre preveriti tudi lepotico, ki je svoje čare razkrila v sredici jubilejne edicije. Poznavalci medijo, da si je Agnieszka Hendel, zlatolaska, ki se ponaša z naslovom nemškega Playboyevega dekleta leta 2006, častno mesto v jubilejni številki še kako zaslužila.

... in preden razkrijemo prav vse, kar se dobrega obeta v novi, jubilejni številki slovenskega Playboya, povejmo samo še to:

V čast 100. številke slovenskega Playboya je prav danes svoj popolni preporod doživela tudi njegova spletna različica: www.playboy.si!

Da preobrazba Playboyevega spletnega portala ni bila zgolj lepotno korekcijska, čeravno smo prepričani, da bodo tudi očitni kozmetični popravki prijetno presenetili naše spletne navdušence, pa bo hitro jasno vsakemu, ki je pred tem že kdaj kliknil na domeno z zajčkom.

Zaradi korenito spremenjene strukture celotne strani bo portal predvsem veliko preglednejši in uporabnikom prijaznejši.

Novi spletni Playboy...

... tako postavlja v ospredje predvsem tiste vsebine, na katere so naši uporabniki najraje klikali:

–    osrednje mesto so po novem zavzela dekleta! Še več. Vsaki od njih bo na spletu odslej pripadel poseben, skorajda butičen kotiček, v katerem bodo skrbno izbrana vsa njihova videozakulisja, videointervjuji in fotogalerije. Skratka vse, kar se spletnih atributov pritiče vsaki od lepotic,

–    in medtem ko bo vse, ki so željni dobrega branja, zlahka zaposlil bogat arhiv prispevkov iz minulih edicij (pri tem seveda nimamo v mislih le recenzij knjig in filmov), temveč predvsem vseh v reviji objavljenih intervjujev. Zveste spletne bralce pa bo gotovo razveselila tudi sprotna, predvsem pa aktualnejša spletna vsebina,

–    izdatna pridobitev prenovljenega portala sta tudi rubriki Dogodki, kjer se bodo vrstile napovedi dogodkov po Playboyevem izboru, pa tudi samostojna rubrika Nagrade, kjer bo svoje mesto našla sreča, ki bo v prihodnje še darežljivejša z nagradami v obliki knjig, vstopnic za koncerte in prireditve ipd.

Preverite sami!