Plesni sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, bo očka!

Plesni sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, bo očka! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
23. 10. 2018

Andrej Škufca, ki smo ga v šovu Zvezde plešejo spoznali kot najbolj strogega sodnika, ki vsaj na plesnem parketu ne sprejema kompromisov, se te dni skupaj s svojo srčno izbranko izjemno veseli svoje največje in nove vloge v življenju.

Z ženo Melindo Škufca Törökgyörgy bosta namreč kmalu prvič okusila čare starševstva, lepo novico pa sta pred dnevi objavila kar na skupnem profilu na Instagramu, kjer sta ob ganljivi fotografiji zapisala 'Srečna družina', oba skupaj pa sta držala roko na lepo zaobljenem in nosečniškem Melindinem trebuščku.

Tako kot skoraj vsaka nosečnica je imela tudi 40-letna Melinda na začetku nekaj jutranje slabosti, drugih težav pa, kot smo izvedeli, nima, tako da se presrečna zaljubljenca že veselita srečnega dogodka, ki bo povečal družinico. Ali bo na svet prijokala punčka ali fantek, javnosti še nista razkrila, oba skupaj pa že vesta spol otroka, prav tako že razmišljata o imenu.

Seveda je prezgodaj govoriti, ali bo vrhunski plesni mojster strog tudi kot očka, saj Andrej večkrat v šali priznava, da je le na videz bolj stroge sorte, v domačem okolju pa je, kot smo še izvedeli, menda pravi romantik.

Fotografija: osebni arhiv