Plesni spektakel z Andrejem Škufco se vrača na oder

28. 5. 2017 | Vir: Lady
Deli
Plesni spektakel z Andrejem Škufco se vrača na oder (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

To jesen se priznani slovenski plesalci latinskoameriških in standardnih plesov vračajo na odrske deske Gallusove dvorane Cankarjevega doma. 

Tam bodo po desetih letih znova uprizorili privlačno plesno predstavo, ki predstavlja nadgradnjo plesne uspešnice The 50's show.

Plesalci z Andrejem Škufco in Domnom Valičem na čelu bodo slovensko občinstvo osvojili s plesno zgodbo Dance Amore pod okriljem produkcijske hiše Delphin Entertainment in režisersko taktirko Jurija Batagelja.

Plesna zgodba Dance Amore je prenovljena in nadgrajena plesna predstava, ki je z naslovom The 50's show pred leti kar šestkrat razprodala Gallusovo dvorano in dvakrat napolnila eno največjih kongresnih dvoran v Južni Evropi, NDK, s kar pet tisoč sedišči.

Dance Amore se na odrske deske vrača pod okriljem produkcijske hiše Delphin Entertainment, kjer so pripravili razgibano scenografsko podobo, glamurozne kostume, ubrane plesne korake in izvrstno koreografijo.

To je oblikovala originalna plesna zasedba predstave The 50's show, ki se ji bo v novi preobleki pridružilo še več plesalcev – tudi s področja modernega plesa, džeza in hiphopa. Umetniški vtis bosta dodelala mlada in talentirana vokalistka Zala Smolnikar v vlogi pretkane džez pevke in očarljivi pripovedovalec Domen Valič, ki je tudi avtor pripovednega besedila predstave.

A. K.