Skupaj izbiramo naj pesem Jana Plestenjaka

Vir: Govori.se
21. 2. 2012

Jan Plestenjak letos praznuje 20-letnico delovanja, kar bo zabeležil na prav poseben način. Vse oboževalce pa tudi priložnostne poslušalce ob tem vabimo, da nam s pomočjo glasovanja pomagajo izbrati naj komad njegove kariere.

Njegov zadnji koncert turneje bo 27. marca v Hali Tivoli, nato pa se za dobro leto poslavlja od koncertnih odrov. Na odru se mu bo pridružilo nekaj gostov, ki naj v tem trenutku še ostanejo skrivnost.

Napovedani koncert bo zelo oseben. 27. marca ima namreč tudi rojstni dan, želel pa si ga je praznovati v družbi ljudi, za katere ustvarja svoje pesmi. Jan bo tako rojstni dan pričakal kar z večtisočglavo množico v Hali Tivoli.

Glasovanje za naj komad

Na zadnjem koncertu sezone bo Jan Plestenjak razglasil tudi naj komad kariere, ki ga boste na tem mestu in v sodelovanju z Radiom Center izbrali njegovi poslušalci.

Seznam najdete spodaj, skupaj z Janovim opisom vseh 20 izbranih pesmi. Glasujete s pomočjo Facebookovega gumba "Všeč mi je" (oz. "Like"). Zmagala bo tista pesem, ki bo ob koncu glasovanja imela največ glasov.

Glasovanje poteka do 20. 2. od 20. ure do 20. 3. do 20. ure.

Podelili bomo 10 vstopnic

Med vsemi, ki boste glasovali, bomo na koncu izžrebali 10 in jih razveselili z brezplačnimi vstopnicami za Janov koncert 27. marca v Hali Tivoli.

Značke: Jan Plestenjak